Mina Tjänster når 7 miljoner användare

Mina Tjänster, som genomgått Gothia Science Parks inkubatorprocess, inleder nu ett samarbete med Danske Bank där deras abonnemangstjänst ska integreras i storbankens app.

Mina Tjänster når 7 miljoner användare 1Danske Banks app kommer tjänsten att heta Abonnementshjælper och ge användaren möjlighet att hantera alla prenumerationer och abonnemang.

Tidigare har Mina Tjänster abonnemangstjänst integrerats i Swedbank och Sparbankernas app, vilket resulterade i 4,3 miljoner användare. I och med samarbetet med Danske Bank når FinTech-bolaget Mina Tjänster ytterligare 2,4 miljoner användare. Totalt 7 miljoner personer i Norden.

”Detta är ett exempel på en innovativ digital lösning som vi tror kan göra en skillnad för våra kunder. Det går hand i hand med vår ambition att ge våra kunder en överblick över sin ekonomi”, säger Lars Malmberg, global chef för affärsutveckling på Danske Bank, till Di Digital.

Läs mer om Mina Tjänster