Hem Nyheter Mina Tjänster når 7 miljoner användare

Mina Tjänster når 7 miljoner användare

Publicerat av: Redaktionen

Mina Tjänster, som genomgått Gothia Science Parks inkubatorprocess, inleder nu ett samarbete med Danske Bank där deras abonnemangstjänst ska integreras i storbankens app.

Mina Tjänster når 7 miljoner användare 3Danske Banks app kommer tjänsten att heta Abonnementshjælper och ge användaren möjlighet att hantera alla prenumerationer och abonnemang.

Tidigare har Mina Tjänster abonnemangstjänst integrerats i Swedbank och Sparbankernas app, vilket resulterade i 4,3 miljoner användare. I och med samarbetet med Danske Bank når FinTech-bolaget Mina Tjänster ytterligare 2,4 miljoner användare. Totalt 7 miljoner personer i Norden.

”Detta är ett exempel på en innovativ digital lösning som vi tror kan göra en skillnad för våra kunder. Det går hand i hand med vår ambition att ge våra kunder en överblick över sin ekonomi”, säger Lars Malmberg, global chef för affärsutveckling på Danske Bank, till Di Digital.

Läs mer om Mina Tjänster

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>