Hem Nyheter Marginalen Bank vässar sin betalplattform för e-handlare – inför Swishbetalning vid checkout

Marginalen Bank vässar sin betalplattform för e-handlare – inför Swishbetalning vid checkout

Publicerat av: Redaktionen

Marginalen Bank har utvecklat sin betalplattform för e-handlare – Hygglig Checkout – och erbjuder nu konsumenterna att även betala med Swish.

Marginalen Bank vässar sin betalplattform för e-handlare – inför Swishbetalning vid checkout 3För att göra checkouten så snabb och smidig som möjligt erbjuds Swish som första alternativ vid betalning.

Hygglig har blivit mycket uppskattad bland handlare sedan Marginalen Bank lanserade plattformen 2016.

– Vårt mål är att Hygglig ska stå på e-handlarnas sida genom att erbjuda de mest konkurrenskraftiga villkoren och de smidigaste lösningarna. Därför är det naturligt för oss att införa svenskarnas favoritform för betalning – Swish. Det är dessutom kanske det enklaste sättet att göra en betalning på, vilket gör att risken för att kunden avbryter sitt köp minskar, något som är en utmaning för alla e-handlare, säger Haris Serhatlic, marknadschef för Marginalen Bank, och fortsätter:

– Vi vill att konsumenterna ska känna att checkouten är schysst och erbjuder en smidig köpupplevelse.

Vid sidan av en tekniskt konkurrenskraftig lösning får de handlare som inför plattformen en av marknadens mest flexibla betallösningar, helt utan fasta avgifter och bindningstider. I Hygglig är betalning med Swish helt integrerad med plattformen, och behöver inte göras som tillval.

– Våra attraktiva villkor har underlättat vår snabba tillväxt, förklarar Haris Serhatlic.

Swish har i dag cirka 7,4 miljoner användare, och blir allt vanligare som betalalternativ inom e-handel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>