MAKE SOME SPACE : Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnad
Hem Fastigheter MAKE SOME SPACE : Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnad

MAKE SOME SPACE : Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnad

Publicerat av: Redaktionen

Vi på Spacemaker vill bjuda in dig som jobbar inom samhällsbyggnad, arkitektur, digitalisering och stadsplanering till vårt event Make Some Space – Städerna i den nya världen den 16 juni.

Vi kan alla se att vår värld förändras.

Vi står inför utmaningar inom områden som är kända för oss, som hållbarhet, cirkularitet och kanske ett nytt förhållningssätt till våra städer efter en pandemi. Men också till de utmaningar som kommer med en värld i snabb förändring. Med detta i åtanke är det viktigare än någonsin att planeringen av våra städer skapar en motståndskraft, resiliens och en förmåga att anpassa våra städers innehåll och funktioner samt att ta hand om de klimatutmaningar vi står inför.

För oavsett vilka utmaningar vi står inför måste vi se bortom våra egna horisonter. Våra städer byggs för framtiden och för allt som är okänt idag och det är utifrån detta vi måste skapa den nya världens städer.

MAKE SOME SPACE : Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnadMedverkar gör Esbjörn Kjell, Dark Arkitekter, David Mothander, Bolt, Adam Sjödin, Sweco Architects, Erik Telldén, Norrköping Kommun, Saga Jernberg, Atrium Ljungberg, Cecilia Holmström, ÅWL Arkitekter och Anna Edvall, Ramboll med flera.

Evenemanget är kostnadsfritt och äger rum torsdagen den 16 juni på Space Mäster Samuelsgatan 45.

ANMÄL DIG HÄR

Arkitektkontoren Warm in the winter (Stockholm) och Dark Arkitekter (Oslo) möts i en arkitektutmaning där de presenteras med ett område som de utvecklar under dagen med hjälp av Spacemaker-verktyget. Utifrån några givna parametrar och krav utforskar de hur området kan bebyggas på bästa sätt. Resultatet presenteras under eftermiddagen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>