Hem NyheterE-handel Magento väljer Klarna som central partner för betalningslösningar i e-handelsplattform

Magento väljer Klarna som central partner för betalningslösningar i e-handelsplattform

Publicerat av: Redaktionen

Integrationen förenklar e-handlarens  uppstartsprocess och gör att de på ett smidigare sätt kan välja och installera Klarnas fulla produkterbjudande av enkla och flexibla betalningslösningar.

Magento väljer Klarna som central partner för betalningslösningar i e-handelsplattform 2

Michael Rouse, Chief Commercial Officer på Klarna

Klarna, en ledande global betalningsleverantör, offentliggör idag sin integration med Magento Commerce som en Core Bundled Extension (CBE) i den senaste versionen av deras ledande e-handelsplattform, som är en av världens största.

Integrationen medför att e-handlare kan aktivera Klarnas Betala direkt, Betala senare och Dela upp, vilket i förlängningen ger kunderna ökad flexibilitet vid betalning och skapar en smidigare shoppingupplevelse.

Michael Rouse, Chief Commercial Officer på Klarna säger: ”Vi är stolta över att ha blivit utvalda till att vara en av de integrerade betalningslösningarna i den senaste versionen av Magento Commerce-plattformen. Vårt partnerskap utvecklas i takt med den stora och växande efterfrågan från e-handlare, vilket är ett kvitto på kvaliteten i våra flexibla, säkra och smidiga betaltjänster. Vår gemensamma vision att erbjuda exceptionella kundupplevelser genom att minska friktionen i samband med betalning kommer att medföra en förbättrad konverteringsgrad och ett ökat genomsnittligt ordervärde för e-handlarna.”

E-handlare kommer att kunna integrera en eller flera av Klarnas produkter baserat på lokal tillgänglighet, behov och kundpreferens. Betala direkt omfattar banköverföring och direktbetalning. Betala sen tillåter kunderna att betala varor upp till 30 dagar efter leverans via faktura, vilket innebär att kunderna kan få se och prova varan innan de betalar för den.

Dela upp gör det möjligt för kunder att sprida kostnaden för sina inköp över tid till låg ränta, vilket ger dem flexibilitet och ökad köpkraft.

Ryan Murden, Head of Business Development på Magento Commerce säger: “Klarna är en erkänd ledare inom betalningsindustrin, med en bevisad kompetens att kunna leverera de flexibla betalningslösningar som e-handlare behöver för att upprätthålla sin konkurrenskraft. Att addera Klarna som en CBE i vår senaste version kommer att hjälpa e-handlarna att effektivisera sin kassa och minska antalet konsumenter som överger sin kundvagn.”

En CBE förenklar för e-handlare genom att säkerställa att strategiskt utvald teknologi från partners anpassas till, och distribueras med, Magentos core code.

Det innebär att e-handlare inte behöver ladda ner och installera modulen separat från Magento Marketplace. Genom att distribuera vissa funktioner, som CBE i Magento Commerce-core code, kan Magento distribuera uppdateringar och buggfixar regelbundet.

Klarna är inkluderat i, och distribueras med, Magento 2.2.4. Denna tillkännagavs på scen under Imagine, Magentos åttonde årliga konferens som sammanför mer än 3 000 experter inom e-handel. Under Imagine vann Klarna priset Marketplace Innovator för sina unika produkter och tjänster som skapar värde för Magentos kunder, e-handlarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>