Magdalena Kowalczyk blir ny NOWO-ambassadör och köper in sig i bolaget
Hem Nyheter Magdalena Kowalczyk blir ny NOWO-ambassadör och köper in sig i bolaget

Magdalena Kowalczyk blir ny NOWO-ambassadör och köper in sig i bolaget

Publicerat av: Redaktionen

Som en del av fintechbolagets NOWOs fortsatta expansion så ansluter nu Magdalena Kowalczyk, känd som programledare för TV3s program Lyxfällan som Ambassadör och delägare i fintechbolaget NOWO.

Ambassadörsskapet innebär ett aktivt och långsiktigt engagemang där Magdalena ska hjälpa NOWO nå ut med budskapet om att det är viktigt att ta ansvar för sin egen framtid för att säkerställa en dräglig pension.

Magdalena Kowalczyk kommenterar:

– Min vardag går ut på att på olika sätt förmedla vikten av och faktiskt hjälpa folk att ta ansvar för sin ekonomi och sin framtid. Bland det bästa man kan göra för sin självkänsla och ryggrad är att skapa sig ett minskat ekonomiskt beroende av andra, vare sig det gäller staten eller andra människor. I mitt uppdrag med Lyxfällan har jag ofta sett ränta-på-ränta-effekten när den jobbar emot människor. Genom sina olika mikrosparlösningar levererar NOWO sätt att få ränta-på-ränta- effekten att istället jobba för användaren, vilket ju är ett utmärkt sätt att ta ansvar för sin egen framtid utan att det påverkar ens vardag. Målsättningen med mitt Ambassadörsskap är att väldigt många fler ska få ökat ekonomiskt självförtroende och förstå att det är inte så svårt, egentligen, att ta ägarskap av sin ekonomi – här och nu, men även i framtiden.

Magdalena Kowalczyk ambassadörsskap innebär att hon blir NOWOs röst i samtalet om pensionen och vikten att äga sin egen framtid.

Rutger Selin VD på NOWO kommenterar:

– I Magdalena så får vi en extremt kunnig person som med trovärdighet och emfas kan hjälpa oss att förklara vikten av att ta eget ansvar för sin framtid. Magdalena kommer att bidra med både värme och humor i vår kommunikation men framför allt kan hon på ett väldigt enkelt och tydligt sätt hjälpa oss att förmedla att det inte är speciellt svårt att få en bättre ekonomi. Det finns inga hemligheter, det gäller bara att börja och NOWO är kanske det enskilt enklaste sättet komma igång för att bygga sin ekonomiska trygghet utan att man behöver kompromissa så mycket med hur man lever idag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>