Magdalena Bonde avgående vd Eniro Group blir ny styrelseledamot i Linné Kapitalförvaltning
Hem Nyheter Magdalena Bonde avgående vd Eniro Group blir ny styrelseledamot i Linné Kapitalförvaltning

Magdalena Bonde avgående vd Eniro Group blir ny styrelseledamot i Linné Kapitalförvaltning

Publicerat av: Redaktionen

Linné Kapitalförvaltning, med kontor i Stockholm och Växjö, har rekryterat Magdalena Bonde till sin styrelse.

Magdalena Bonde, idag avgående vd för Eniro Group, tillför bland annat Linné ny kompetens inom digital kundkommunikation, säger bolagets vd Daniel Eriksson. 

Linnés vd Daniel Eriksson kommenterar valet av Magdalena Bonde som ny styrelseledamot:

– Vi är otroligt glada att Magdalena Bonde tackat ja att bli ny styrelseledamot i Linné. Magdalena är starkt affärsdrivande, har en gedigen erfarenhet av att bygga företag och besitter unik kunskap om hur IT kan skapa ökat värde i företags kundkommunikation. Den kompetensen blir ovärderlig när vi ska växa med fortsatt närhet i våra kundrelationer.

Linné förvaltar idag över 10 miljarder kronor åt 1 200 privatkunder och deras bolag. Målet är ytterligare tillväxt med fortsatt fokus på en oberoende, personlig och kostnadseffektiv förvaltning utan mellanhänder. 2014 kompletterades huvudkontoret i Stockholm med en filial i Växjö för att skapa större närhet till bolagets småländska kunder. Nu ska kundrelationerna även stärkas genom digitalisering. Magdalena Bonde är övertygad om att detta går utan att minska den personliga dimensionen i kundkontakten.

Magdalena Bonde avgående vd Eniro Group blir ny styrelseledamot i Linné Kapitalförvaltning

Från vänster Magdalena Bonde styrelseledamot och Daniel Eriksson vd Linné Kapitalförvaltning

Linné har i nuläget åtta extremt erfarna kapitalförvaltare som är hängivna att ge sina kunder bästa service och resultat. Nu ska företaget locka såväl fler talanger som nya kunder, båda har krav på modern kommunikation. Det kräver en mycket god digital närvaro och min uppfattning är att Linné har redan lagt grunden för en framgångsrik sådan, säger Magdalena Bonde.

Magdalena Bonde är idag vd för Eniro Group (Publ) och styrelseledamot i SaaS-bolaget BIMobject. Hon har tidigare haft olika chefspositioner däribland CCO för Fyndiq, styrelseordförande för Confident Living och vd för EMM Bolaget & Mani AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>