Hem Nyheter Machine learning- konceptbevis

Machine learning- konceptbevis

Publicerat av: Redaktionen

Consafe Logistics arbetar just nu på ett case om slotting tillsammans med 2021.ai.

Machine learning- konceptbevis 3Detta inkluderar användandet av algoritmer för slotting – hur du placerar varor och vilka varor som vanligtvis plockas tillsammans. Företaget kommer snart att publicera resultaten av arbetet, vilket inkluderar vilka fördelar som uppnåtts för kunden.

“Logistik kommer att vara ett av de huvudområden som kommer dra nytta av Artificial Intelligence (AI) och machine learning” säger Patrik Olsson, CPO på Consafe Logistics. “Företag kommer att bli mer prediktiva och proaktiva, reducera lagerhanteringstiden, och kunder kommer kunna erbjudas en bättre köpupplevelse.”

“Consafe Logistics gör helt rätt i att satsa på Artificial Intelligence, eftersom de har identifierat problem och utmaningar de vill lösa med AI/MI. Detta bibehåller fokus på verksamheten och de förväntade resultaten från teknologin som skall användas. Det kommer utan tvekan finnas fler spännande case, men genom att börja med ett enkelt case som är lätt att förstå, läggs grunden för ett ökat intresse för involverade intressenter. Vi är väldigt glada över att vara partner i detta första pilotprojekt och ser det som ett första steg i en lång resa tillsammans med Consafe Logistics” säger Martin Börjesson, Partner och Country Manager Sverige på 2021.ai.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>