Hem Nyheter M-Files säkrar 67 miljoner euro i tillväxtinvesteringar som leds av Bregal Milestone

M-Files säkrar 67 miljoner euro i tillväxtinvesteringar som leds av Bregal Milestone

Publicerat av: Redaktionen

M-Files  presenterade nyheten att ha tilldelats ett belopp om 67 miljoner euro för strategiska investeringar.

M-Files säkrar 67 miljoner euro i tillväxtinvesteringar som leds av Bregal Milestone 2

Cyrus Shey och Antti Nivala

Bregal Milestone är ett riskkapitalbolag som är initiativtagare tillsammans med nuvarande investerare, Partech, Tesi och Draper Esprit.M-Files tillhandahåller en intelligent, platsoberoende plattform som utnyttjar metadata och artificiell intelligens (AI) för att eliminera informationssilor och skapa enhetliga system, data och innehåll inom en organisation. M-Files ansluter sömlöst till populära arbetsplatsplattformar som Microsoft 365, Salesforce och Google Workspace. Det gör att användarna får åtkomst till och kan hantera dokument och information i de program de helst vill jobba med.

M-Files är en tillförlitlig partner för flera tusen kunder i över 100 länder, från små och medelstora företag till globala storföretag, som hjälper dem att effektivisera verksamheten och öka produktiviteten.

M-Files har över 500 anställda på elva olika kontor runtom i världen. M-Files affärsmodell för programvara som tjänst (SaaS) fortsätter driva på företagets kraftiga tillväxt. M-Files har presenterats i Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (tidigare Innehållshantering för företag) sedan år 2012 och har utnämnts till Visionary de senaste fem åren i följd.

Antti Nivala, VD och grundaren till M-Files:
“Bregal Milestones har stor erfarenhet i att investera i programvaruföretag inom B2B-området. Deras filosofi vad gäller partnersamarbete med snabbt växande företag som M-Files har gjort bolaget till en attraktiv investeringspartner. Vi har hittat möjligheter att snabba på vår tillväxt och ytterligare utöka M-Files marknadsandelar, särskilt i Nordamerika. Den värdefulla investeringen från Bregal Milestone, i kombination med stödet från våra befintliga aktieägare Partech, Tesi och Draper Esprit, främjar M-Files fortsatta innovationer i produktutveckling, AI och vår molnplattform.”

Cyrus Shey, delägare i Bregal Milestone:
“Vi är glada över att samarbeta med M-Files-teamet för att stödja Antti och hans team på deras spännande väg mot tillväxt. M-Files har en robust lösning med den allra senaste tekniken som ger kunderna påtagligt mervärde. Vi ser fram emot att stödja ledningen i att snabba på tillväxten och ytterligare stärka M-Files marknadsledande position i USA och andra viktiga länder. Transaktionen är den nionde investeringen som Bregal Milestones nya tillväxtkapitalfond har genomfört på bara två år. Vi är mycket stolta över att samarbeta med Antti och M-Files-teamet som håller världsklass.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>