Lendify/Lunar har Sveriges nöjdaste kunder
Hem Rapport/undersökning Lendify/Lunar har Sveriges nöjdaste kunder

Lendify/Lunar har Sveriges nöjdaste kunder

Publicerat av: Redaktionen

För tredje gången kammar Lendify, som tidigare i år förvärvades av Lunar, hem kategorin Sveriges nöjdaste kunder inom privatlån.

Utnämningen är ett initiativ från Svenskt Kvalitetsindex.

Varje år gör Svenskt Kvalitetsindex en studie om hur kunderna upplever privatlån, fastighetslån, bolån och sparande i värdepapper. Enligt årets resultat ligger kundnöjdheten på fortsatt höga nivåer. Lendify försvarar sin position inom segmentet för privatlån och har för tredje året i rad de nöjdaste kunderna.

Lendify/Lunar har Sveriges nöjdaste kunder

Mats Persson Bergius, Sverigechef på Lunar.

– Vi är jätteglada över att vi fortsätter ha Sveriges nöjdaste kunder. För oss är det a och o att att vi alltid möter kundernas behov. Det handlar inte bara om att erbjuda bra priser och räntor idag. Vi ser att våra kunder har ett allt större behov av service när de hanterar sina affärer antingen själva digitalt eller i dialog med oss. Här är det viktigt att låneföretagen är lyhörda, tillgängliga och anpassar sig, säger Mats Persson Bergius, Sverigechef på Lunar.

Tidigare i år förvärvades Lendify av danska fintech-appen Lunar, som erhåller europeisk banklicens.

Lunar har idag över 400 000 användare i Norden och i somras investerade Kinnevik, Heartland och Tencent 2,1 miljarder kronor i bolaget. Nu storsatsar Lunar på den svenska marknaden.

– Vi ser fram emot att fortsätta väva samman Lendify’s prisvinnande låneerbjudande med Lunars digitala tjänsteutbud. Vi utmanar etablerade banker genom att leverera produkter svenska konsumenter verkligen vill ha, med service i fokus, avslutar Mats Persson Bergius.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>