Kliently utvalda till startup-programmet Time to Raise
Hem STARTUP Legaltech-appen Kliently utvalda till startup-programmet Time to Raise

Legaltech-appen Kliently utvalda till startup-programmet Time to Raise

Publicerat av: Redaktionen

Legaltech-appen Kliently är en av tio utvalda startups i Norden till Time to Raise’s startup-accelerator.

Under åtta veckor kommer grundarna att få stöd i att resa pengar till sina startups.

Legaltech-appen Kliently som erbjuder juridikrådgivning via videosamtal har blivit antagen till Time to Raise’s startup-program. Under åtta veckor kommer tio lovande, kvinnoledda startups från Norden att delta i acceleratorprogrammet där grundarna kommer att guidas i fundraising och få hjälp med kontakt med investerare för att maximera sina chanser att samla in kapital till sina startups.

Kliently utvalda till startup-programmet Time to Raise

Nadja Hatem, vd på Kliently.

– Vi är väldigt glada över att Kliently är en av de företag som Time to Raise valt ut och ser fram emot ett fullspäckat program där vi knyter viktiga kontakter och vässar våra färdigheter inför investeringsrundor framöver, säger Nadja Hatem, vd på Kliently.

I mars i år öppnades ansökningar för Time to Raise’s Startup-program. Av 150 sökande valdes tio nordiska startups ledda av kvinnor har nu valts ut att delta i det åtta veckor långa programmet som fokuserar på att resa investeringar.

Utöver Kliently deltar även Every, Dora, Nudgd, Boksnok, Imagilabs, Navari Surgical, Stack by me, Bumpy och Varannan vecka.

Mer om Time to Raise

Programmet har skapats tillsammans med några väletablerade VC-bolagen och juridiska partners i Norden, Luminar Ventures, Northzone, Icebreaker.vc, Zenith Group, Haflo, PreSeed Ventures, DLA Piper, VNTRS, Dreamcraft Ventures, VEQ, Inventure och SEB (Venture Capital). Vårens initiativ följs av den stora framgången för den första programmet som genomfördes under hösten 2021.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>