Lansering av Paqtify
Hem Nyheter Lansering av Paqtify

Lansering av Paqtify

Publicerat av: Redaktionen

Att skriva avtal ser för de allra flesta fortfarande ut på samma sätt som för tidigare generationer.

En avtalstext på papper undertecknas med penna och låses in i kassaskåp – eller läggs i byrålådan och försvinner.

Paqtify lanseras nu i Sverige och gör hela processen enkel, mobil och säker med hjälp av smarta avtalsmallar, digitala signaturer och molnlösningar för trygg arkivering.

-Med Paqtifys inbygga stöd för automatisk översättning tillsammans med våra kvalitetssäkrade avtalsmallar och digital signering på distans – allt med endast en mobil i handen – sänker vi trösklarna för avtalsdokumentation och tillhörande juridisk trygghet också för avtal som tidigare ingicks muntligt och aldrig dokumenterades, säger Federico Gonzalez, grundare och VD på Paqtify .

Lansering av PaqtifyFlera för privatpersoner användbara avtalsmallar finns tillgängliga redan idag, med många nya både från Paqtify och samarbetspartners planerade. Paqtify finns tillgängligt för iPhone och Android.

Grundaren Federico Gonzalez har ett långt förflutet inom system för bank och finans, och har sedan början av 2020 ingått i en central svensk myndighets särskilda krisorganisation med anledning av covid-19.

-Paqtify har genom att på ett innovativt sätt kombinera flera redan existerande och beprövade komponenter inte bara skapat en unik digital lösning för avtalsskrivande generellt, utan också adresserat utmaningar som uppstått under rådande pandemi där behovet av distanslösningar ökat stort, säger styrelseordförande och CFO Per-Olov Fredrik Carlsson, tidigare CFO-roller på bl.a. OM/Nasdaq Sverige, Robur m.fl.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>