Laddboxbolaget har nu finslipat sitt erbjudande mot bostadsrättsföreningar
Hem Nyheter Laddboxbolaget har nu finslipat sitt erbjudande mot bostadsrättsföreningar

Laddboxbolaget har nu finslipat sitt erbjudande mot bostadsrättsföreningar

Publicerat av: Redaktionen

Allt fler bostadsrättsföreningar får in förfrågningar om laddstolpar som brf kan erbjuda sina hyresgäster.

Detta ställer ett högt krav på dem och därmed kan Laddboxbolaget hjälpa dem med sitt specialerbjudande riktat åt laddstolpe brf.

Laddboxbolaget har under det senaste året arbetat intensivt med att utveckla sitt erbjudande för att inkludera laddbox brf. Målet har varit att göra det så enkelt som möjligt för bostadsrättsföreningar att komma igång med elbilsladdning och samtidigt erbjuda en bra lösning för sina hyresgäster. Möjligheten med att hyresgäster ska ha nära tillgång till att kunna ladda sin elbil uppmuntrar folk att investera i en grönare bilkörning.

Laddboxbolaget har nu finslipat sitt erbjudande mot bostadsrättsföreningarDe jobbar för att kunna installera laddstolpar i BRF på ett optimalt sätt för deras bostadsområden och detta görs bland annat genom att företaget besöker den eller de platser där det önskas laddstolpar brf vill ha. En lösning är att det inte ska behövas byggas ut fullt ännu, om det inte önskas, utan i så fall hitta ett bra alternativ för att det ska enkelt ska kunnas byggas ut med fler laddboxar i brf områden.

Grönare alternativ kan ge grön rabatt

Det uppmuntras till allt fler grönare alternativ i samhället, både för företag och privatpersoner, vilket Naturvårdsverket vill stödja genom att ge chansen till att utdela subventioner på installationerna. Laddstolpar i brf kan få upp till hälften av kostnaden tillbaka och Laddboxbolaget hjälper till med ansökan om detta bidrag. Detta är en viktig del av erbjudandet till bostadsrättsföreningar eftersom det kan göra övergången enklare och mer prisvärd.

Det finns en del regler för att få detta bidrag, bland annat att maximala bidraget för laddstolpe i brf är 15.000kr och detta kan avgöra vilken typ av laddstolpe som önskas. Finns det övriga regler som man behöver fundera på, så har de all information att ge dig.

Börja med att kontakta Laddboxbolaget

Ett första steg i processen för laddboxar i brf är att kontakta företaget direkt och diskutera vilka önskemål man har och vad detta skulle innebära för bostadsrättsföreningen. Dels för kostnad och dels för hur lång tid det skulle ta för jobbet att bli klart och när det kan påbörjas.

Laddbox i brf kan vara ett bra sätt för alla att bidra till en grönare framtid och det är enklare än någonsin att komma igång. I Sverige har det nyligen skett en ökning av förfrågningar från bostadsrättsföreningar om laddningsstationer som deras hyresgäster kan använda. Detta visar bland annat hur mer intressant det har blivit med att skaffa sig en elbil och att det troligen kommer att fortsätta att öka.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>