Kyriba på frammarsch i Norden

Nordic Real Estate Partners, ledande fastighetsinnovatör, utvecklare, investerare och operatör i Norden, har valt Kyriba Treasury Management och Kyriba Global Payment-lösningar för att stödja sin verksamhet.

Kyriba på frammarsch i Norden 1
Kyriba på frammarsch i Norden

Kyriba, den globala ledaren inom Cloud Treasury, som erbjuder betalningsfabriker som möjliggör kontroll över flöden och processer som ökar både tids- och kostnadseffektiviteten hos bolag, meddelar idag att Nordic Real Estate Partners (NREP) har valt Kyriba Treasury Management och Kyriba Global Payment-lösningar för att stödja sin verksamhet.

NREP grundades 2005 och har sedan dess byggt upp flera kundorienterade fastighetsföretag och produkter och har vuxit till mer än 250 anställda inom ledningsorganisationen. För att stödja tillväxten i Norden centraliserar NREP sin finansverksamhet genom Kyriba Treasury Management System och all betalningsaktivitet via Kyriba Payments Network. Med detta projekt stärker NREP sina finans- och betalningsprocesser, för att förbättra operativ effektivitet, kontantsynlighet och flöden. Detta kommer att göra det möjligt för NREPs treasury-team att ha full synlighet och kontroll över alla dotterbolag och leverantörsrelaterade betalningar via Kyribas 40k + bankformat.

”När vår verksamhet växte letade vi efter en partner med bevisad erfarenhet av att hjälpa organisationer att förbättra processerna för hantering av finanser och stödja säker betalningscentralisering. Vi valde Kyriba för sin förmåga att tillhandahålla en verkligt integrerad plattform för alla finans- och betalningsaktiviteter, inklusive raka, automatiserade, företagsomfattande och insiktsfulla processer för att stödja våra transformationsbehov ”, säger Pekka Ruokoniemi, Group Treasurer på NREP.

”Vi är mycket glada att välkomna NREP till Kyriba SaaS-plattformen och vi ser fram emot att stödja deras framtida framgång via effektiv likviditetshantering. I och med detta är vi också mycket glada över att se en stadig tillväxt av vår närvaro i Norden”, säger Simon Shorthose, vd på Kyriba norra Europa.