Kvinnor från hela landet samlas i Åre den 29 mars 2017
Hem Event Kvinnor från hela landet samlas i Åre den 29 mars 2017

Kvinnor från hela landet samlas i Åre den 29 mars 2017

Publicerat av: Redaktionen

För sjätte året i rad arrangerar Deloittes kvinnliga nätverk en träff i direkt anslutning till öppningen av Åre Business Forum.

Vi bjuder in kvinnor från hela landet till en träff där vi diskuterar, utbyter erfarenheter och lyssnar till inspirerande talare. Träffen arrangeras i samarbete med Företagarna, Kvinnor från hela landet samlas i Åre den 29 mars 2017 2Lindahl, Nasdaq, Nordea, Dagens industri och Åre Business Forum.

Den 29 mars 2017 arrangeras Deloittes kvinnliga nätverk med temat ”Vilket är morgondagens framgångsrecept?”. En av nutidens och framtidens viktigaste frågor är hur vi i en snabbt föränderlig värld skapar framgångsrecept och förutsättningar för innovativa, hållbara och framgångsrika företag. För att navigera i tider av oändliga möjligheter har vi samlat några intressanta ledande företagskvinnor från olika branscher, som kommer att inspirera och diskutera kring hur vi framtidssäkrar våra företag.

En mer detaljerad inbjudan med program och talare kommer längre fram, men du kan redan nu säkra din plats. Klicka här för att komma direkt till anmälan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>