Kundmiljonen till FMN – vad hände sen?

Under 2018 fick våra kunder ansöka om och dela ut pengar till en förening eller organisation som låg dem extra varmt om hjärtat.

Kundmiljonen till FMN - vad hände sen? 1
Monica Öhman ansökte om Kundmiljonen till FMN Norrbotten

Vi fick många ansökningar med fantastiska motiveringar från hela länet och enades till slut om 40 kunder som fick dela ut 25 000 kr vardera.

Vi har frågat några av mottagarna hur Kundmiljonen har påverkat deras verksamhet. Följ med i Kundmiljonen – vad hände sen?

FMN – Föräldrar mot Narkotika – Norrbotten

Monica Öhman, FMN som också var den som ansökte om Kundmiljonen berättar:

”Vi har tack vare Kundmiljonen kunnat anordna en utbildningshelg för närstående och anhöriga till personer med missbruk, som gett kunskap och hjälp till självhjälp när man lever med ett medberoende. Under utbildningen fick de anhöriga även lära sig kommunikation och motivation enligt CRAFT-metoden, en särskilt rekommenderad metod för att skapa motivation till förändring.”

”Vi har även bjudit in alla våra medlemmar i Norrbotten till en sommarträff på Pite Havsbad med övernattning, mat, lek och aktiviteter. Och avkoppling – en bristvara för alla som lever i den destruktivitet som droger skapar. Så tusen tack än en gång för att ni valde just oss och bidrog till att våra närstående fått chansen till allt detta!”

FMN – Ni gör ett viktigt arbete och bidrar till att göra vår region bättre. Tack för det!