Kreditkort.com har lanserats i Finland

En av Sveriges största jämförelsesajter för kreditkort, Kreditkort.com har nu även lanserats i Finland.

Kreditkort.com har lanserats i Finland 1Sajten går där under namnet Luottokortit.com och är ett första steg mot att kunna erbjuda högkvalitativa och kostnadsfria jämförelser av kreditkort även utanför Sveriges gränser. Med den nya lanseringen fortsätter Kreditkort.com stärka sin position som en av de största kreditkortssajterna i Sverige.

Kreditkort.com är en jämförelsesajt för kreditkort som erbjuder kostnadsfria jämförelser av de bästa kreditkorten i Sverige. Det huvudsakliga målet bakom Kreditkort.com är att kunna hjälpa besökare att navigera den ständigt växande kreditkortsmarknaden och på så sätt förenkla den annars tidskrävande och krångliga processen med att manuellt jämföra olika kort.

I och med lanseringen av Kreditkort.com i Finland som går under namnet Luottokortit.com får även personer i Finland tillgång till den populära tjänsten av kortjämförelser.

– För oss har det varit en självklarhet att någon gång utöka vår verksamhet utanför Sveriges gränser. Kreditkort är stort i så många länder och vi brinner starkt för att kunna hjälpa allt fler privatpersoner att smärtfritt hitta ett kreditkort som passar just dem. Luottokortit.com är en bra utgångspunkt för att uppnå detta anser vi här på Kreditkort.com och är bara ett första steg i en långsiktig plan på att verka i ytterligare länder, säger Simon Klaesson, ansvarig utgivare på Kreditkort.com

Regelbundna användare av Kreditkort.com kommer direkt känna igen sig om de besöker Luottokortit.com.

Designen håller samma tema som sin syskonsajt och all funktionalitet finns på plats. Fokus låg inte på ny design eller ett helt nytt utseende. Syfter var att ta en redan väletablerad platform för kortjämförelser och göra den tillgänglig för fler användare.

– Vi anser att det Kreditkort.com idag är, är något vi kan vara stolta över och som har utvecklats rejält de senaste åren. Vi valde därför att inte ge Luottokortit.com en helt egen design eller utseende. Istället ville vi få ut får redan välutvecklade plattform till Finland så fort som möjligt för att kunna börja erbjuda våra kortjämförelser. Med det sagt så kommer vi aldrig känna att vi är klara och uppdateringar till både design och utseende är inte uteslutna för Luottokortit.com, säger Simon Klaesson.

Den största förändringen är främst kreditkorten. Kreditkortsmarknaden skiljer sig från den Svenska och besökarna i Finland kommer snabbt upptäcka att många av de största kreditkorten finns med i kortlistorna på hemsidan. Allt eftersom kan fler kort läggas till beroende på efterfrågan och hur kreditkortsmarknaden utvecklas i Finland, avslutar Simon Klaesson

– I Sverige idag har vi en riktigt stark samling av kreditkort som vi jämför i våra kortlistor. Vårt fokus innan lanseringen av Luottokortit.com låg i stort på att försöka leverera samma kvalité på våra kortlistor även i Finland och samla ihop de bästa kreditkorten även där. Det finns fortfarande kort som vi vill ha med och under de kommande månaderna kommer våra finska användare se både nya kort och mycket mer innehåll på sajten. Luottokortit.com är endast i det första stadiet och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med sajten och leverera den absolut bästa jämförelsesajten för kreditkort även i Finland.