Hem STARTUP Krafthem flyttar in i Norrsken House

Krafthem flyttar in i Norrsken House

Publicerat av: Redaktionen

Energi-startup Krafthem har i augusti flyttat in i Norrsken House launchpad kontor.

Krafthem flyttar in i Norrsken House 4För Krafthem är Norrskens community en fantastiska möjlighet till samarbete och kunskaps utbyte. Kopplat till en fantastiska fysisk miljö finns en underbar samling av människor som strävar efter att förbättra världen.

”Det känns jätteroligt att vara här. Vi behövde bygga ett bo och har kollat på ett tiotal möjligheter men när Norrsken antog oss som en Eco Impact Startup var valet självklart. Det är både ett uppmuntrande erkännande och en kanonmöjlighet att koppla Krafthem till något större.”, säger Krafthems VD John Diklev.

Krafthem flyttade in hos Norrsken House den första augusti och växer snabbt i den nya lokalen. Under augusti har vi haft två nya tillskott och till september ökar antalet ytterligare. Både av bolaget och de anställda är de nya lokalerna uppskattade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>