Hem Nyheter KPMG förstärker inom Financial Services – Värvar Karin Sancho som ny partner

KPMG förstärker inom Financial Services – Värvar Karin Sancho som ny partner

Publicerat av: Redaktionen

KPMG fortsätter att växa med ytterligare en strategisk rekrytering.

KPMG förstärker inom Financial Services – Värvar Karin Sancho som ny partner 2

Karin Sancho

Karin Sancho är specialiserad inom corporate banking och processutveckling och har drivit stora förändringsprojekt i den finansiella sektorn i över 20 år, senast på EY. Hon kommer att ytterligare stärka KPMG:s satsning inom Financial Services, som branschansvarig.

– Jag lockas av den förändringsresa som KPMG just nu gör. Jag ser fram emot att ansluta till ett ”powerhouse” fullt med experter. Jag har jobbat många år inom ”Big 4” och vill vara med och utveckla KPMG till framtidens marknadsledare. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att öppna nya dörrar, säger Karin Sancho.

Karin kommer närmast från EY där hon har arbetat med rådgivning till stora finansiella aktörer på såväl den svenska som nordiska marknaden, samt haft ett ansvar för att utveckla firmans CSR-arbete internt. Karin har även flerårig erfarenhet från arbete inom den finansiella industrin, från en av Sveriges ledande storbanker.

– I den förändringsresa som KPMG har påbörjat passar Karin väl in. Karins långa erfarenhet av kundutveckling och processledning kommer att vara till stor nytta när vi stärker KPMG:s position inom den finansiella sektorn, säger Patrik Anderbro, VD på KPMG Sverige.

Karin Sancho tillträder sin nya roll på KPMG den 1 oktober.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>