Konsultbolag lovar boende i Stockholm till storstadspulssugna IT-konsulter
Hem Fastigheter Konsultbolag lovar boende i Stockholm till storstadspulssugna IT-konsulter

Konsultbolag lovar boende i Stockholm till storstadspulssugna IT-konsulter

Publicerat av: Redaktionen

Det snabbväxande konsultbolaget Consid utlovar nu i en kampanj bostad i Stockholms innerstad till storstadspulssugna IT-konsulter från övriga landet som ännu inte gjort slag i saken att flytta till huvudstaden på grund av den inte helt okomplicerade bostadsmarknaden.

Kampanjen är en följd av den hårda konkurrens som råder mellan kompetensen i branschen, inte minst i Stockholm. Företaget efterfrågar en mängd kompetensKonsultbolag lovar boende i Stockholm till storstadspulssugna IT-konsulter 2 inom IT och digital marknadsföring och bolagets vd, Peter Hellgren, ser positivt på de möjligheter som kampanjen öppnar upp. ”Det gäller att ha kontakter, och det har vi, så det ska vi nyttja”.

”Är du sugen på en ny fas i livet? Vill du fylla din vardag med en kombination av storstadspulsen i Stockholm och spännande uppdrag på ett av Sveriges absolut snabbast växande bolag inom IT, management och digital marknadsföring? Nu är din tid! Just nu erbjuder vi nämligen garanterad hjälp att hitta lägenhet innanför tullarna, i utbyte mot att du flyttar till Stockholm och börjar jobba för oss”.

Så inleder konsultbolaget Consid beskrivningen av sin senaste kampanj, där de alltså erbjuder boende innanför tullarna i Stockholm till de som väljer att flytta till huvudstaden och börja jobba för bolaget.

– Vi tror att det finns mycket kompetens ute i landet som är sugna på storstadspuls men drar sig från att flytta på grund av den komplicerade boendesituationen som råder. Konkurrenssituationen i vår bransch, inte minst i Stockholmsområdet, är extrem. Det tvingar oss att leta efter de kompetenser vi eftersöker i regionen även utanför Stockholms gränser. Vi tror att den här kampanjen kan hjälpa oss att tillsätta de tjänster som vi just nu strävar efter att tillsätta i Stockholm genom att se till att kompetensen flyttar hit istället, menar Peter Hellgren, vd för Consid.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>