Komplett Bank väljer Axactor Sverige

Nischbanken Komplett Bank har valt Axactor som leverantör av inkassotjänster i ett nytt långsiktigt avtal.

Komplett Bank väljer Axactor SverigeFör Axactor är det ytterligare ett styrkebesked för deras lösningar inom tredjeparts inkasso av finansiella fordringar. Det visar också att Axactors expertis inom bank och finans värderas av den bransch som är den mest regulatoriskt styrda.

– Vi valde Axactor som leverantör av inkassotjänster efter att vi jämfört dem mot andra leverantörer i branschen. Valet föll på dem för att vi genom befintligt samarbete i våra andra marknader visat att de har bra kompetens inom just bank och finans ihop med att de har visat att de har en hög lösningsgrad på just våra typer av fordringar. Vi ser nu fram emot ett nära och positivt arbete ihop, säger Annika Ramstedt, Director Collection på Komplett Bank.

Lisa Sohtell, VD Axactor Sverige, berättar att Axactor under 2020 har jobbat hårt med att utveckla alla delar av sitt erbjudande till sina kunder.

– Vi har sett ett skifte från fordringsköp som varit normen de senaste åren till att branschen behöver nya attraktiva och innovativa lösningar inom tredjeparts inkasso. Den här affären stärker denna trend. Vi är oerhört stolta över att Komplett Bank ger oss förtroendet att hjälpa deras kunder.

Lisa Sohtell tycker att affären blir extra rolig eftersom Axactor valts som leverantör i konkurrens med andra inkassobolag.

– Vi har under en längre tid haft en dialog med företag inom bank och finans för att kunna anpassa vårt erbjudande till deras krav – att Komplett Bank nu ser det är ett fint kvitto på det arbetet. Vi är väldigt glada att de väljer Axactor.