Hem Försäkring Knowit och Länsförsäkringar tecknar nytt ramavtal

Knowit och Länsförsäkringar tecknar nytt ramavtal

Publicerat av: Redaktionen

Knowit har under flera år haft ett samarbete med Länsförsäkringar.

Knowit och Länsförsäkringar tecknar nytt ramavtal 3Genom ett nytt ramavtal avseende IT-konsulttjänster, får Knowit nu förnyat förtroende att fortsätta leverera tjänster inom kompetensområden som ledning, styrning, utveckling, arkitektur och infrastruktur.

Avtalet löper tre år med möjlighet till förlängning om ytterligare två år. Länsförsäkringars mål är att genom det nya ramavtalet säkerställa kvalitativ konsultkompetens, en enkel och tydlig process för samtliga intressenter samt en kostnadseffektiv lösning.

  • Det nya ramavtalet ger oss möjlighet att fortsätta vårt samarbete och bidra till utvecklingen av nya och förbättrade digitala lösningar för Länsförsäkringar, säger Mats Ohlsson, affärsansvarig på Knowit.

Idag pågår redan uppdrag där Knowit hjälper till med bl.a. agilt förändringsarbete och utveckling och förvaltning av Länsförsäkringar Banks riskplattform för compliance enligt IFRS9.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>