Hem Nyheter Kivra når 3 miljoner användare

Kivra når 3 miljoner användare

Publicerat av: Redaktionen

Nästan 300 000 svenskar har skaffat Kivra hittills i år, det innebär att Kivra nu når 3 miljoner användare.

Kivra når 3 miljoner användare 3Under de senaste två åren har Kivra växt med ca 1 miljon användare per år. Hittills i år har nästan 300 000 svenskar skaffat Kivra vilket innebär att tjänsten nu når över 3 miljoner användare. Samtidigt fortsätter antalet avsändare att växa med ca 1000 per månad, vilket innebär att nyttan med tjänsten ökar i snabb takt.

– Vi har fått en väldigt fin start på året och är väldigt glada att över 3 miljoner svenskar nu använder Kivra. Men, över 7 miljoner har Mobilt BankID så vi ser fram emot att fler nu får upp ögonen för Kivra samtidigt som vi behåller vårt momentum i att ansluta fler företag och myndigheter till tjänsten, säger Stefan Krook, VD Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>