Hem Nyheter Kivra lanserar signeringstjänst via API

Kivra lanserar signeringstjänst via API

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Kivra en signeringstjänst där företag kan skicka avtal och andra dokument för signering med Mobilt BankID.

Kivra lanserar signeringstjänst via API 3Signeringstjänsten har utvecklats i samarbete med HRM Software, en ledande svensk systemleverantör inom HR & lön, som också blir först ut att erbjuda alla sina kunder en integration mot signeringstjänsten.

Över 3 miljoner svenskar använder Kivra och i dagsläget skickar ca 15 000 företag och myndigheter viktig post såsom deklarationen, lönespecifikationer och fakturor i Kivra.

Nu breddar Kivra sitt erbjudande. Nyligen lanserades en satsning på att digitalisera landets kvitton (läs mer) och nu ges företag även möjligheten att skicka avtal och andra dokument för signering med Mobilt BankID.

Den nya signeringstjänsten är enkel och kraftfull och ger avsändare i Kivra möjlighet att få digitala signaturer med Mobilt BankID oavsett om mottagaren använder Kivra eller inte.

– Lanseringen av signeringstjänsten tillsammans med HRM Software är ytterligare ett steg för att bredda vårt erbjudande och därmed skapa mer värde för både företag och privatpersoner. Med HRM Softwares integration av vår signeringstjänst i sitt system skapas kraftfulla och användarvänliga digitaliseringsverktyg inom HR. Vi hoppas framöver att kunna hjälpa många avsändare med digitalisering av signeringar tillsammans med våra partners. Därför är vi också väldigt glada över att HRM Software har gått i bräschen för detta genom att de har varit med i utvecklingen och nu är först ut att erbjuda signeringstjänsten till sina kunder, säger Anna Bäck, VD Kivra.

HRM Software har varit en nyckelpartner i utvecklingen av signeringstjänsten och har sedan länge ett partnerskap med Kivra för leverans av lönespecifikationer.

Med en integrerad koppling till Kivras signeringstjänst får deras kunder nu tillgång till en helt digital anställningsprocess direkt i systemet, från start till mål.

– Redan idag är anställningsprocessen i HRM ett kraftfullt stöd för många kunder där såväl chefer som medarbetare inom Lön/HR m.fl. jobbar i en och samma helhetslösning. Nu adderar vi digital signering med Kivra och BankID som snabbar upp processen mellan alla inblandade. Att alla inom företaget och kandidaten själv kan signera digitalt leder till att en anställning blir superenkel och sparar massor av tid. Att ett av landets största retailföretag har medverkat vid framtagandet av lösningen och inom kort kommer att börja använda den är också väldigt kul, säger Christian Myhrberg, VD HRM Software.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>