Hem Nyheter Kivra lanserar native app för Android

Kivra lanserar native app för Android

Publicerat av: Redaktionen

Nära 3 miljoner svenskar använder Kivra, ca en tredjedel via en Androidtelefon.

Kivra lanserar native app för Android 3Nu lanserar Kivra en native app för Android som framförallt ska vara snabbare och enklare att använda.

Under 2018 lanserade Kivra en native app för iOS, appen har varit uppskattad och andelen användare som använder Kivras appar ökar i snabb takt. Nu lanseras även en native app för Android.

Här är några av nyheterna i den nya appen:

  • Ny design
  • Native app som är snabbare och enklare att använda
  • Uppdaterat arkiv som ger tydlig en överblick över senast inkomna dokument
  • Möjlighet att swipa för att hantera dokument
  • Förbättrad PDF-presentation
  • Välj om du vill betala din faktura direkt eller på förfallodagen

Vi hoppas att du gillar vår nya app! Vi kommer att uppdatera appen regelbundet för att hela tiden förbättra upplevelsen. Har du funderingar, idéer eller förslag på förbättringar är du varmt välkommen att lämna feedback vilket du kan göra direkt i appen.

Ladda ner nya Android-appen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>