Kidbrooke samarbetar med additiv för att möta den växande efterfrågan på hälso- och pensionsplaneringsverktyg
Hem Nyheter Kidbrooke samarbetar med additiv för att möta den växande efterfrågan på hälso- och pensionsplaneringsverktyg

Kidbrooke samarbetar med additiv för att möta den växande efterfrågan på hälso- och pensionsplaneringsverktyg

Publicerat av: Redaktionen

Den 17 maj 2021 bekräftade Kidbrooke, en ledande leverantör av APIs inom finansiell analys, att de gör sitt utbud av översiktliga lösningar för finansiell planering och analys tillgängligt för additivs kunder, både i modellerna för software-as-a-service och embedded finance.

Kidbrooke samarbetar med additiv för att möta den växande efterfrågan på hälso- och pensionsplaneringsverktygSamarbetet med additiv, en ledande leverantör inom SaaS och embedded finance i kapitalförvaltningsbranschen, gör det möjligt för deras klienters kunder att använda en användarvänlig och skalbar ekonomisk simuleringsmotor, för att på så vis kunna möta det växande behovet av sömlös support inom ekonomiska beslut.

Kidbrookes lösningar, som drivs av Outrank API, finns nu tillgängliga med additivs Hybrid Wealth Manager och assisterade Wealth Robo Advisor-produkter på deras företagsoptimerade Software-as-a-Service-modell (SaaS). Utöver detta kommer lösningarna att vara tillgängliga på additivs Baking-as-a-Service-modell (BaaS) för att stödja det växande behovet av finansiella tjänster som lätt kan implementeras i kundplattformar.

– Ekonomisk utbildning har potentialen att dramatiskt förbättra samhällets välbefinnande och finansiella institutioner vill allt oftare påverka detta genom att använda digitala verktyg. Tyvärr analyseras ekonomiska beslut alltför ofta i ensamhet och tillgången till kvalitativ assistans är begränsad. På Kidbrooke fokuserar vi på att överkomma dessa begränsningar och erbjuda mervärde genom hela processen. Vi är övertygade om att personaliserade digitala kapitalförvaltningstjänster kommer att öka lönsamheten genom att slutanvändaren erbjuds mer frekvent service till en lägre kostnad, säger Fredrik Davéus, vd och grundare av Kidbrooke.

Han fortsätter:

– Våra lösningar passar additivs växande produktutbud perfekt, både när det gäller deras prisbelönta kapitalprodukter till finansiella institutioner men också deras åtgärder för att möta marknadens behov av embedded finance. Våra lösningar levereras som en öppen molnbaserad API och stödjer flera användningssätt för att implementera kapitalprodukter i konsumentplattformar. Därtill finns möjligheten att implementera våra finansiella planeringstjänster för pensions- och försäkringsbolag.

– Idag förväntar sig konsumenter lättillgängliga verktyg och funktioner som hjälper dem att förbättra sina Kapitalplanering är inget undantag, oavsett om det gäller att få tillgång till dessa tjänster för att hantera investeringar eller för att se över pensionen eller försäkringar, säger Eric Andersson, General Manager Europe på additiv.

Han tillägger:

– Att implementera Kidbrookes lösningar ger oss möjligheten att utöka vårt erbjudande samtidigt som vi går mot vårt mål att demokratisera kapitalförvaltning. Dessutom berikas vårt evigt växande partnerekosystem inom vår Banking-as-a-Service-modell. Genom att finansiella och icke-finansiella företag lägger till Kidbrookes lösningar i sina konsumentplattformar, via vår DFS-plattform, kan relevanta och personaliserade kapitalförvaltningstjänster erbjudas på ett enkelt och smart sätt. Det i sin tur främjar fördjupade kundrelationer och ett nytt gränsöverskridande försäljningstillfälle.

Både Kidbrooke och additiv erbjuder molnbaserade Software-as-a-Service- (SaaS) och embedded finance-modeller genom Microsoft Azure. Detta säkerställer att deras kunder sänker sina kostnader, minskar sin time-to-value och fortsätter att på ett smidigt sätt dra nytta av produkt- och teknikförbättringar när de implementerar deras lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>