Keylinx investerar i Urd Rating gällane finansiella tjänst

Efter ett längre samarbete, där Keylinks utvecklat och varit en aktiv part i Urd Ratings finansiella tjänsts skapande, investerar Keylinx i Urd Rating.

Keylinx investerar i Urd Rating gällane finansiella tjänst 1Tobias Jakobsson tar också plats i styrelsen för Urd Rating AB.
Urd Rating arbetar på att ta fram en oberoende tjänst som automatiskt tar fram vilka rådgivare du kan lita på och som ger de mest träffsäkra finansiella råden. Tjänsten planeras att släppas och sätta fokus på finansiell rådgivning i Mars 2018.

Keylinx AB
Ett fullstack digitalbyrå och helhetsleverantör. Keylinx AB utvecklar och stärker innovationer, vår egna och våra kunders. Sedan starten 2010 har Keylinx byggt upp en produktportfölj samt stärkt våra kunders produkter med expertis och konsultation.

Urd Rating AB
Ett fintech startup grundat 2016. Urd Ratings oberoende tjänst tar fram vilka rådgivare du kan lita på och som ger de mest träffsäkra finansiella råden. Baserat på det verkliga utfallet av tidigare gjorda aktie- och marknadsanalyser tar vår digitala tjänst automatiskt och löpande fram ett betyg/ranking som ger dig som placerare underlag över vilka analytiker som är de mest tillförlitliga. Goda råd skapar trygghet
www.urdrating.se