JS Security inleder integration av Security-as-a-Service underliggande teknologi till Oracle Web Center Content tillsammans med StoneBeach AB
Hem Säkerhet JS Security inleder integration av Security-as-a-Service underliggande teknologi till Oracle Web Center Content tillsammans med StoneBeach AB

JS Security inleder integration av Security-as-a-Service underliggande teknologi till Oracle Web Center Content tillsammans med StoneBeach AB

Publicerat av: Redaktionen

JS Security Technologies Group AB (“JS Security” eller ‘’Bolaget’’) meddelar idag att JS Security, tillsammans med sitt helägda dotterbolag Stonebeach AB (‘’StoneBeach’’), inleder integration av Security-as-a-Service underliggande teknologi till Oracle Web Center Content.

JS Security och StoneBeach inleder idag integration av den underliggande teknologin i Security-as-a-Service till Oracle Web Center Content.

Detta innebär att JS Securitys kryptering och underliggande decentraliserade lagring blir en fristående del inom Oracles serverstruktur. Vidare leder detta till att JS Security framtids- och miljösäkrar sättet som företag lagrar sin data på hos större infrastruktursleverantörer.

JS Security inleder integration av Security-as-a-Service underliggande teknologi till Oracle Web Center Content tillsammans med StoneBeach ABOracle är idag en av de största leverantörerna av datalagring och kompletterande lösningar för företag beträffande IT-infrastruktur. Oracle har därtill datacenter på flera olika geografiska platser runt om i världen. Inledningsvis kommer integrationen som leds av JS Security och StoneBeach, ske i en s.k. “stängd miljö”, för att genomföra tester och förbättringar. Detta för att i senare skede implementeras i en s.k. ‘’aktiv miljö’’ hos diverse olika kunder.

Når JS Security och StoneBeach framgång med integrationen, så öppnar det dörren för kunder som vill köpa Security-as-a-Service, utan att inledningsvis behöva flytta från deras befintliga plattformar.

Detta kan i sin tur innebära stora fördelar när det kommer till företag som ska flytta stora datamängder, samtidigt som möjligheten att använda Security-as-a-Service tillsammans med andra leverantörer som ex. Google, Amazon Web Services samt Microsoft Azure ges.

JS Security ser implementationen mot Oracle Web Center Content som det första steget mot att integrera Security-as-a-Service hos befintliga StoneBeach kunder. Utöver att ge de befintliga kunderna en bättre och säkrare lösning, så förväntas det även att bidra positivt till JS Securitys intäker vid integration i aktiv miljö. Avslutningsvis så öppnar det dörren ytterligare för snabbare nykundbearbeting, då kunderna får en lättare övergång från befintliga lösningar till JS Security.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>