JNE Invest rekryterar Catharina Schröder som Investment Manager

JNE Invest växer och rekryterar Catharina Schröder som Investment Manager.

JNE Invest rekryterar Catharina Schröder som Investment Manager 1
Catharina Schröder

Catharina Schröder kommer närmast som VD för Entreprenörsstiftelsen Drivhuset i Uppsala. En stor efterfrågan från investerare och ett ovanligt bra utbud av potentiella portföljbolag gör att JNE Invest nu är redo att ta nästa steg i sin utveckling. Catharina Schröder tillträder tjänsten som Investment Manager den 3 februari, 2020.

”Vi är stolta och glada att ha lyckats rekrytera Catharina Schröder. Hon har arbetat med entreprenörsdrivna företag och kapitalanskaffning och är en riktigt vass kniv i branschens låda. Catharina blir med sin energi, kompetens och med sin bakgrund som VD för en entreprenörsnära verksamhet, ett utmärkt tillskott till JNE Invest i vår nästa fas” säger Niklas Norén, VD för JNE Invest.

Catharina Schröders roll på JNE Invest blir att arbeta med portföljbolag i både tidiga skeden och de som är på väg in i en skalningsfas.

”Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med startups och nu fokusera på tillväxtdelen. Med min tidigare erfarenhet av att leda entreprenörer, skapa framgångsrika resultat och mitt nätverk, ser jag fram emot att vara med och utveckla JNE Invest ytterligare” säger Catharina Schröder.