Jens Lööw ny CFO på Iver

Jens Lööw blir ny CFO på Iver. Jens har lång erfarenhet från flera ledande befattningar och de senaste 15 åren som CFO på bland annat Piab och Telia. Jens tillträdde sin tjänst i början av mars.

Jens Lööw ny CFO på Iver 1
Jens Lööw, CFO på Iver

– Jag är stolt över att välkomna Jens till Iver och vår koncernledning. Jens har gedigen bakgrund och har varit en omtyckt ledare på många framgångsrika bolag. Jens bakgrund och profil passar mycket väl in i vår kultur med ett starkt fokus på kundnöjdhet och tillväxt, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver.
– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Iver. Jag är imponerad av Ivers förändringskraft och hur långt vi har kommit i processen med att integrera de bolag som idag är Iver. Med min bakgrund från olika finansroller i olika kulturer och min erfarenhet av att bygga bolag kommer jag tillsammans med mitt team bidra med att utveckla Iver till att bli den ledande leverantören av IT-drifttjänster i Norden, säger Jens Lööw, CFO på Iver.