Hem Event iZwop Digitala Visitkort mötespartner på Hållbart Näringsliv den 27 november.

iZwop Digitala Visitkort mötespartner på Hållbart Näringsliv den 27 november.

Publicerat av: Redaktionen

Dagens Industri och Aktuell Hållbarhet gör en ny gemensam satsning på långsiktig hållbarhet i näringslivet – konferensen Hållbart Näringsliv.

iZwop Digitala Visitkort mötespartner på Hållbart Näringsliv den 27 november. 4Här skapas en ny och central mötesplats där de fokuserar på de svenska storbolagens affärsstrategiska hållbarhetsarbete, dess utmaningar och de frågor som blir relevanta att förhålla sig till de kommande åren. De tar även avstamp i den nya rankning av storbolag som genomförs under 2018 – vilket innebär att agendan blir konkret, framåtlutad och lösningsorienterad.

Huvudpartners: Akzo Nobel, Nouryon, Rädda Barnen, Vattenfall, Sweco
Partners: Styrelse Akademien, Vinnova, Vi-Skogen, NMC, HP, Skellefteå Kraft, Billerudkorsnäs, InnoEnergy, Lunds Ekonomihögskola, Advania, Atea, Position Green, FN Förbundet, UNDP
Mötespartners: Global Child Forum, Axpo, iZwop, worldfavor, Ansvarsfullt.se

Läs mer om programmet här 

iZwop mötespartners.

”Hållbarhet är en väldigt viktig del i iZwop´s erbjudande. Många träd och mycket papper kan sparas när företagen slutar att använda visitkort gjorda av papper och digitaliserar dem med hjälp av iZwop”, säger Martin Strempel, Grundare & VD på iZwop

Situationen där behovet uppstår

Alla som arbetar med affärer vet att många gånger uppstår det bästa möjligheterna i det mest oväntade situationerna, situationer där människor bara träffas och börjar prata med varandra. Att då kunna dela information och kontaktuppgifter utan att behöva lämna ett fysiskt visitkort som försvinner är den perfekta lösningen. Världen är digital och visitkorten ska naturligtvis också vara digitala.

Enkelheten

Genom att använda mobiltelefonen som plattform, helt oberoende av operativsystem eller appar revolutionerar iZwop nu sättet vi delar affärsinformation på. Det enda som behövs krävs är att båda personer har en mobiltelefon. Det är till och med enklare än att dela ut ett fysiskt visitkort

I en digital värld måste vi vara digitala

Världen är idag digital. Självklart ska visitkorten vara digitala och lika enkla att dela som den fysiska pappersbiten. Med iZwop kommer vi aldrig mer att tappa bort ett visitkort eller gå miste om en affär.

Resan börjar

Nu började resan mot det som kommer att vara den största innovationen inom affärsvärlden i modern tid.

Vi kallar det ett digitalt visitkort

För enkelhetens skull kallar vi det för ett digitalt visitkort. I verkligheten är det ett extremt kraftfullt och komplext säljverktyg, som ger administratören fullständig kontroll över hur information delas och tas emot.

Sverige drivs av innovationer och världen behöver svenska innovationer

2003
Grundar entreprenören Niklas Zennström Skype, och ger människor världen över en möjlighet att kommunicera fritt utan andra begränsningar än tillgång till internet.

2006
Grundar Daniel Ek Spotify och gav oss möjligheten att fritt lyssna på musik och framförallt upptäcka nya musik. Daniel Ek ritade också om hela kartan för hur musik konsumeras och hur artister kan nå sin publik.

2015
Grundar Martin Strempel iZwop med idén om ett digitalt visitkort. iZwop utmande då en av hörnpelarna i affärsvärlden – Det fysiska visitkortet.

Behovet fanns, produkten saknades och marknaden längtade efter det.

Sverige med en historia av entreprenörskap och innovationer är idag ett av världens mest digitaliserade länder.

Svenska innovationer har blivit internationella succéer och skapat företag med 10.000 tals anställda över hela världen.

Att Sverige som ledande inom digitalutveckling och hållbarhet låter sina tjänstemän representera landet med fysiska visitkort av papper går inte helt i linje med sverigebilden tycker vi.

Låt oss nu tillsammans ta steget och börja arbeta med digitala visitkort. Klimatsmart, digitaliserat och den del av det svenska It-undret.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>