Hem Försäkring Iver vinner Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings fortsatta förtroende

Iver vinner Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings fortsatta förtroende

Publicerat av: Redaktionen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster.

Iver vinner Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings fortsatta förtroende 4Det nya avtalet sträcker sig över två år och beräknas vara värt cirka 12 mkr.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, med cirka 175 mäklarkontor och 850 medarbetare i Sverige, har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende IT-drifttjänster. Iver ska fortsätta att leverera drift av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings IT-plattform samt stödja kundens egen servicedesk med kompetens. Därutöver kan respektive mäklarkontor lägga till ytterligare tjänster som LAN, WiFi och brandväggstjänster. Det nya avtalet är en förlängning av ett tidigare fyraårsavtal. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

– Som Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja är det viktigt med en professionell partner som kan möta våra höga krav och som liksom vi prioriterar kundnöjdhet högt, säger Roger Ronland, IT-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Det är mycket viktigt att vi får förnyade förtroenden från våra kunder. Förnyade förtroenden är ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders förväntningar och är avgörande för vår fortsatta tillväxt. Tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har vi påbörjat deras cloudresa. I ett nära samarbete med kunden ska vi säkerställa att vi gör rätt teknikval som på bästa sätt stödjer verksamhetens behov idag och i framtiden. Vi på Iver ser fram emot att vara Länsförsäkringar Fastighethetsförmedlings leverantör och partner under ytterligare en avtalsperiod, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>