Iver vinnare i Inspektionen för socialförsäkringens IT-driftupphandling

Iver är vinnare i Inspektionen för socialförsäkringens (ISF) upphandling av IT-drift.

Iver vinnare i Inspektionen för socialförsäkringens IT-driftupphandling 1Avtalet sträcker sig över tre år med en möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Iver är vinnare i ISF:s upphandling av IT-drift. ISF är en statlig myndighet som arbetar för en rättssäker och effektiv socialförsäkring som är hållbar för samhället och ger trygghet för individen. ISF granskar socialförsäkringen genom systemtillsyn och effektivitetsgranskning. I ISF:s granskningsområde ingår i första hand tre myndigheter: Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Ivers leverans till ISF omfattar serverdrift och backuptjänster, klientdrift, support och kommunikation. Driftsättning av tjänsterna planeras till i början av hösten 2020.

– Att vi fortsätter vinna nya upphandlingar inom offentlig sektor känns förstås mycket bra och är viktigt för vår fortsatta tillväxt. Nu ska vi säkerställa att vi ökar ISF:s produktivitet och effektivitet genom att leverera tjänster med hög tillgänglighet med bra support, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.