Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help
Hem Försäkring Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help

Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help

Publicerat av: Redaktionen

Försäkringsbolaget Help har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster.

Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help

Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help

Avtalet sträcker sig över tre år och leveransen omfattar tjänster till Helps verksamheter i Norge, Sverige och Danmark.

Försäkringsbolaget Help har valt Iver som ny leverantör och partner avseende leverans av IT-drifttjänster till Helps verksamheter i Norge, Sverige och Danmark. Under de kommande tre åren ska Iver bland annat leverera drift- och nätverkstjänster samt hårdvara. Help gör det möjligt för vanliga privatpersoner att få juridisk hjälp i försäkringsform. Help erbjuder tjänster inom vardagsjuridik och är den enda leverantören i Skandinavien som har fullt fokus på juristförsäkringar.

–  Efter sju år hos en annan leverantör valde vi under 2020 att ingå ett samarbete med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Iver har varit ett stort stöd i arbetet med att planera och genomföra en krävande migration. Utmaningar under migrationen har Iver löst löpande och jag vill lyfta fram Ivers konsulter och supportpersonal som har tagit ett stort ansvar för att säkert migrera över vår verksamhet till Ivers plattform. Vi är övertygade om att vi har valt rätt leverantör, säger Mikhail Lilleøren, IT- och utvecklingschef på Help.

– Jag är stolt över att Help är en ny kund till oss på Iver. Genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang ska vi säkerställa att Help alltid har den bästa lösningen. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som med stor förståelse för kundens affär och respekt för de utmaningar verksamheten möter ska säkerställa att Help blir en nöjd kund till oss, säger Lotta Strömbäck, regionchef Norge på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>