IP-Only välkomnar regeringens bredbandsstrategi
Hem TeknikProduktnyhet IP-Only välkomnar regeringens bredbandsstrategi

IP-Only välkomnar regeringens bredbandsstrategi

Publicerat av: Redaktionen

Regeringens nya bredbandsstrategi, som presenterades av digitaliseringsminister Peter Eriksson.

I dag, är ett avgörande steg mot att ge hela landet tillgång till digital infrastruktur.IP-Only välkomnar regeringens bredbandsstrategi 3

Vår ambition att investera 7 miljarder kronor på bredband i gles- och landsbygd till 2020 gör IP-Only till en nyckelspelare för att regeringens nya mål ska bli verklighet.
Vi välkomnar verkligen regeringens nya och högre målsättning. Den är ett kvitto på att IP-Onlys strategi om att integrera hela samhället i fiberutbyggnaden är helt rätt. Den tidigare nationella målsättningen var för lågt satt. Ingen ska lämnas utanför när Sverige digitaliseras. Samverkan och partnerskap mellan det privata och det offentliga är vägen fram.
– Ingen kan ta miste på regeringens höga ambitionsnivå. Nu är det oerhört viktigt att alla delar av samhället jobbar tillsammans för att strategin ska bli verklighet. Det krävs både offentliga och privata aktörer för att Sverige ska få bredband i den takt som regeringen vill.

Jag ser den nya bredbandsstrategins tydliga fokus på utbyggnad som en uppmaning till både landets kommuner och oss inom den privata sektorn att samverka för att fler ska få tillgång till bredband, säger IP-Onlys vd Henrik Ringmar .

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>