INVESTERING I ZYCKO BANAR VÄG FÖR ÖKAD TILLVÄXT
Hem Förvärv INVESTERING I ZYCKO BANAR VÄG FÖR ÖKAD TILLVÄXT

INVESTERING I ZYCKO BANAR VÄG FÖR ÖKAD TILLVÄXT

Publicerat av: Redaktionen

Rigby Private Equity gör sin andra stora investering i specialistdistribution

Rigby Private Equity (RPE), kapitalbolaget inom Rigby Group Investments meddelade, att de har gjort en betydande investering i specialistdistributören Zycko Ltd. Affären gör det möjligt för Zycko att expandera mer aggressivt över hela EMEA.

imafges
David Galton-Fenzi, VD för Zycko, säger: ”Stödet från RPE innebär att vi nu har möjlighet att accelerera våra ambitiösa tillväxtplaner. Det är en stor möjlighet för företaget att fortsätta sin tillväxt och omvandling till en betydligt större organisation, men en organsation som fortfarande är inriktad på att ge förstaklassigt stöd till leverantörer som letar efter en serviceinriktad, EMEA-distributör. Jag ser fram emot att föra våra expansionsplaner framåt och leda vårt team under denna mycket spännande tid.”
Zycko är det andra förvärvet för Rigby Private Equity, som bygger en EMEA-täckande verksamhet inom värdeadderande specialistdistribution. RPE bildades tidigare i år för att identifiera etablerade företag med planer på en stark tillväxt, för att sedan investera i dessa och stötta och påskynda deras tillväxtplaner. I juli i år gjorde RPE en stor investering i Wick Hill, en ledande, värdeadderande säkerhetsdistributör.

imageds
Paul Eccleston, chef för Rigby Private Equity, säger: ”Vi är mycket glada över att Zycko ansluter sig till Rigby Private Equity. Företaget har en stor meritlista och ett rykte om sig att hjälpa leverantörer att framgångsrikt etablera ny teknik på marknaden. Deras grundsyn av innovation och kompetens, tillsammans med ett starkt engagemang för specialisttjänster och support, är helt i linje med den som Wick Hill har.
”Zycko finns redan i tolv länder i EMEA, vilket hjälper oss att gå framåt snabbt med våra tillväxtplaner. Fördelarna för Wick Hill och deras partners och kunder, är bland annat tillgång till den internationella omfattning som Zyckos etablerade EMEA-nätverk erbjuder. Fördelarna för Zycko är tillgång till Wick Hills styrka inom säkerhet och möjlighet att bygga vidare på värdeadderande tjänster och konsultmöjligheter till kanalkunder.”
About

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>