Inuit och WithSecure bjuder in till säkerhetseftermiddag
Hem Säkerhet Inuit och WithSecure bjuder in till ett högaktuell säkerhetseftermiddag

Inuit och WithSecure bjuder in till ett högaktuell säkerhetseftermiddag

Publicerat av: Redaktionen

Den 8 juni bjuder Inuit och WithSecure in till ett högaktuellt säkerhetsevent i centrala Stockholm om cybersäkerhetshoten mot Sveriges organisationer och företag.

Hotlandskapet har förändrats betydligt senaste åren och cyberkriminalitet i olika former utgör en allt större utmaning för Sveriges organisationer.

Inuit och WithSecure bjuder in till säkerhetseftermiddagDe senaste månaderna har hotbilden ökat ytterligare i och med det försämrade säkerhetspolitiska läget.

Som organisation är det svårt att veta hur du ska prioritera dina investeringar.

Vi bjuder in dig till en lärorik eftermiddag om hur hotbilden ser ut för Sveriges organisationer, vilka typer av cyberattacker som organisationer utsätts för samt hur du kan skydda din verksamhet mot dessa typer av attacker.

Deltagarna kommer få se exempel på hur ett intrång går till, olika sätt angripare tar sig in i din organisations IT-miljö och vad kriminella gör under de 200 dagar de i snitt rör sig fritt inom den angripna organisationen.

Fakta om eventet

8 juni, kl. 15:00 -18:00 (Afterwork från 16:30), United Spaces Stockholm Waterfront. Eventet är kostnadsfritt och vänder sig till CIO, CISO, säkerhetsspecialister, säkerhetskonsulter eller liknande roller.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>