Viljas bankplattform möjliggör intäktsströmmar för BNP Paribas Personal Finance
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Viljas bankplattform möjliggör intäktsströmmar för BNP Paribas Personal Finance

Viljas bankplattform möjliggör intäktsströmmar för BNP Paribas Personal Finance

Publicerat av: Redaktionen

Under hösten lanserade BNP Paribas Personal Finance en ny tjänst som hjälper Synologen, den svenska medlemsorganisationen för optiker, och Gränsbygden, en online butik för vitvaror, att erbjuda sina slutkunder nya finansieringsalternativ.

Tjänsten möjliggörs av Viljas molnbaserade bankplattformen.

”Vi är glada över att kunna hjälpa Synologen och Gränsbygden att växa sin verksamhet och möjliggöra nya finansieringsalternativ till deras slutkunder. Med Viljas molnbaserade bankslösningar kan vi smidigt skala på vår befintliga plattform och utrullningen gick helt enligt planerna, säger Ulrika Klaar, chef för detaljhandeln.

”Vi är stolta över det fortsatta förtroendet att växa tillsammans med BNP Paribas Personal Finance. Detaljhandelsfinansiering och BNPL-konceptet är en snabbt växande betalningstrend som erbjuder en bättre kundupplevelse och driver nya intäktsströmmar för både butikerna och bankerna” fortsätter Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Viljas bankplattform möjliggör intäktsströmmar för BNP Paribas Personal FinanceVilja BNPL möjliggör nya sätt att finansiera produkter och tjänster, inklusive nästa generations prenumerationsbaserade konsumentprodukter. Det är en komplett lösning för kreditgivning, köp samt hantering av partners med full reskontrafunktion – allt i ett system. Den hanterar automatiskt komplexiteten i logistikrelaterad debitering, inklusive returer och försenad frakt, daglig avstämning med uppdragspartner samt nettobetalningar för att minimera transaktionskostnader.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>