Hem Säkerhet Identitets- och säkerhetsföretaget Nexus förbättrar smidig migrering

Identitets- och säkerhetsföretaget Nexus förbättrar smidig migrering

Publicerat av: Redaktionen

Identitets- och säkerhetsföretaget Nexus Group lanserar ett förbättrat verktyg för smidig migrering till Nexus Certificate Manager, en mjukvara för certifikatutfärdare (certificate authorities, CAs).

Identitets- och säkerhetsföretaget Nexus förbättrar smidig migrering 2

Martin Furuhed, produktchef för Certificate Manager

”Många organisationer måste byta från sin nuvarande CA-mjukvara, eftersom deras leverantörer har meddelat att de kommer avveckla sina produkter, till exempel UniCERT och RSA Digital Certificate Solutions”, säger Martin Furuhed, produktchef för Certificate Manager.

Certificate Manager är en flexibel plattform för public key infrastructure, PKI, som används för att utfärda och hantera digitala certifikat för personer och saker.

Beprövad och framtidssäker

”Vår mjukvara är både beprövad och framtidssäker – den har haft stor framgång sedan lanseringen 1996 och vi förfinar den ständigt för att möta nya kundbehov och stödja nya standarder. Organisationer som Volkswagen Group, Nordea, Euroclear och Bundesdruckerei har varit beroende av vår mjukvara i många år”, säger Martin Furuhed.

Certificate Manager är skalbar, vilket betyder att den passar lika bra för en liten organisation som vill ge ut digitala identiteter till de anställda, som för en tjänsteleverantör som driftar hundratals certifikatutfärdare – mjukvaran kan utfärda och hantera miljontals certifikat.

7 enkla steg för att migrera

”Vi har nu gjort stora förbättringar av migreringsverktyget. Du behöver bara följa sju väldokumenterade steg i Certificate Manager för att migrera från din nuvarande CA-mjukvara. Det här är mycket goda nyheter för de organisationer som känner sig strandsatta efter att UniCERT och RSA Certificate Manager har avvecklats”, säger Martin Furuhed.

Det nya migreringsverktyget är också väl lämpat för organisationer som vill byta till en mer utbyggbar CA-lösning än Microsofts Active Directory Certificate Services, ADCS, och för dem som vill konsolidera flera olika CA-lösningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>