Idag lanseras Zigned Go – e-signering på nolltid utan konto
Hem Nyheter Idag lanseras Zigned Go

Idag lanseras Zigned Go

Publicerat av: Redaktionen

Zigned Go är den mest tillgängliga tjänsten för e-signering på marknaden med möjligheten till att signera digitalt utan behovet att skapa ett konto.

“Zigned Go representerar kärnan i vad Zigned står för” säger Zigneds vd Ludvig Edström.

Grunden till Zigned Go är tjänsten som Zigned startades utifrån men med en ny identitet för att i högre utsträckning representera i vilken riktning utvecklingen av tjänsten kommer gå åt. Ambitionen är att Zigned Go ska fortsätta vara det mest tillgängliga och intuitiva sättet att signera digitalt.

– Zigned Go representerar kärnan i vad Zigned står för. Våra kunder älskar tjänsten för smidigheten som det avskalade gränssnittet medför och friheten att inte behöva något konto eller vara bunden i dyra avtal, säger Zigned vd Ludvig Edström.

Idag lanseras Zigned Go – e-signering på nolltid utan kontoUtvecklingen kommer i och med namnbytet att fokuseras till att göra tjänsten ännu smidigare och att korta ner tiden från att behovet uppstår till att kunden har ett signerat dokument.

Tjänsten finns framförallt tillgänglig för personer som sällan är i behov av en tjänst för e-signering, men som när det uppstår ändå behöver ha dokument av hög kvalitet. Därför är det ingen skillnad i slutprodukten mot våra övriga tjänster och dokumenten signeras alltid med som lägst avancerade digitala signaturer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>