Idag lanseras Skilling – en ny plattform som förenklar trading med valutor och CFD:er

Skilling med VD Anders Berglund, tidigare VD för Google Sverige, lanserar idag plattformen och tjänsten Skilling.

Idag lanseras Skilling – en ny plattform som förenklar trading med valutor och CFD:er 1
Anders Berglund

Genom hög användarvänlighet gör Skillings plattform trading mer lättförståeligt och tillgängligt för alla som vill handla med valutor, kryptovalutor, index, aktier och råvaror.

Skilling, som verkar inom den finansiella sektorn, har designat plattformen för att den ska vara enkel att använda för nybörjare inom trading och samtidigt intuitiv för erfarna proffs. Bland plattformens många erbjudanden finns en trading-assistent, en unik funktion som vägleder nybörjare genom hela processen när de ska genomföra sina första köp.

”Vi vill göra handeln med finansiella instrument enkel och tillgänglig. Tyvärr upplever många att det är väldigt komplicerat att handla med aktier, valutor och råvaror. Skillings målsättning är att öka tillgängligheten till världens finansiella marknader genom att kombinera en användarvänlig plattform med funktioner som gör det möjligt för användare att kontinuerligt utveckla sina kunskaper och färdigheter inom trading. Enkelt utryckt vill vi ’Göra. Trading. Enkelt’”, säger VD Anders Berglund.

Skilling erbjuder exponering mot finansiella instrument genom bland annat CFD:er, det vill säga ”Contract For Difference”. Fördelen med att handla med CFD:er är att det går fortare, är mer tillgängligt och gör att man kan tjäna pengar även när priset på en aktie, valuta eller råvara sjunker. Större positioner kan också handlas med ett mindre kapital.

”Den här typen av handel innebär alltid en risk, men genom utbildningar, säkra system och smarta funktioner kommer Skilling ge fler möjligheten att handla med aktier, valutor och råvaror både när marknaden går upp och ned”, fortsätter Anders Berglund.

I ett första steg lanserar Skilling plattformen i Sverige, Norge, Storbritannien och Tyskland. Längre fram är planen att introducera plattformen i resten av Europa, och så småningom även globalt.