Hem Nyheter Idag lanseras Google Pay till Volvofinans Banks kunder

Idag lanseras Google Pay till Volvofinans Banks kunder

Publicerat av: Redaktionen

Från och med idag kan alla Volvofinans Banks kunder med Visakopplade kort enkelt ansluta till Google Pay.

Idag lanseras Google Pay till Volvofinans Banks kunder 2

Idag lanseras Google Pay till Volvofinans Banks kunder

Betaltjänsten innebär snabba, enkla och säkra betalningar direkt med en kompatibel enhet i butiker, appar och online.

Volvofinans Bank utökar nu sitt erbjudande inom mobila betalningstjänster med Google Pay. Det är den tredje digitala plånboken som Volvofinans Bank lanserar och innebär ytterligare ett kliv mot visionen att vara The Mobility Bank.

– Enkla och säkra mobila betalningar efterfrågas av våra kunder och vi utvecklar ständigt smarta lösningar för mobilen. Vi kan se att våra befintliga plånböcker används i hög grad, men eftersom de tjänsterna är styrda till specifika mobiltillverkare så känns det bra att också kunna lägga till Google Pay i utbudet. Nu får ännu fler möjlighet att använda våra kort i en digital plånbok, säger Erik Magnarsson, Produktägare Payments på Volvofinans Bank.

Kunder med en kompatibel Androidenhet ansluter enkelt sitt kort till Google Pay direkt i appen CarPay. Att betala med mobilen är ett säkert och snabbare alternativ till vanliga kortbetalningar. Ett unikt kortnummer skapas för enheten som används. Det innebär att uppgifter aldrig delas med den som kunden handlar av, utan varje transaktion krypteras och får en unik säkerhetskod som bara används en gång. Kunden samlar bonus vid köp med Google Pay precis som vanligt med sitt Visakopplade kort.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>