Hypergene och Deltek ingår strategiskt partnerskap i Norden
Hem Nyheter Hypergene och Deltek ingår strategiskt partnerskap i Norden

Hypergene och Deltek ingår strategiskt partnerskap i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Genom ett nytt avtal med amerikanska Deltek blir Hypergene den första nordiska partnern inom Deltek Partner Marketplace.

Hypergene och Deltek ingår strategiskt partnerskap i Norden

Deltek är en av de globala ledarna på marknaden för affärssystem till projektbaserade verksamheter och genom det nya partnerskapet stärker båda bolagen sina erbjudanden.

Initialt ligger fokus på produkten Deltek Maconomy och den nordiska marknaden.

Många projektorienterade tjänsteföretag verkar i en miljö som präglas av hög förändringstakt med affärsmodeller i förändring, accelererad digitalisering, ökad konkurrens och internationalisering. Att arbeta agilt och effektivt med sin kort- och långsiktiga affärs- och ekonomistyrning blir därmed allt viktigare.

I det sammanhanget har Deltek tagit en marknadsledande position inom affärssystem för tjänsteföretag genom produkten Deltek Maconomy. Nu stärker de sitt erbjudande inom planering, uppföljning och analys i Norden genom att ingå partnerskap med det svenska produktföretaget Hypergene.

”Att integrera partners i våra produkter är en viktig strategi och något vi investerar i löpande. I det sammanhanget är Deltek Partner Marketplace centralt och något som ger våra kunder tillgång till lösningar som både kompletterar och förbättrar deras investeringar i Deltek-lösningar”, säger Pete Mann, Senior VP, Corporate Development & Product Alliances på Deltek. ”Hypergenes molnbaserade planerings- och analyslösning i kombination med deras djupa förståelse för projektbaserade verksamheter gör dem till ett utmärkt tillskott till Deltek Partner Marketplace.”

För Hypergene innebär det nya avtalet att erbjudandet till projektorienterade verksamheter kan fördjupas och breddas. Målgruppen och ett flertal kunder finns inom områden som IT- och managementkonsulter, revisionsbyråer, advokatbyråer, teknikkonsulter, arkitekter, kreativa byråer och forskningsverksamheter.

”Vår lösning stöder tjänsteföretagens ökade behov av agil och proaktiv planering och analys, såväl utifrån ett strategiskt som ett finansiellt och operativt perspektiv. Genom färdiga integrationer med Deltek Maconomy och andra verksamhets- och affärssystem skapas stora värden både snabbt och effektivt. Synergierna med Deltek och de möjligheter som uppstår för oss båda är därför stora. Jag är väldigt glad över samarbetet och ser fram emot att jobba tillsammans hos många nya kunder”, säger Stefan Kim som är försäljningschef på Hypergene och ansvarig för partnerskapet med Deltek.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>