Hoist Finance är live med Vilja Deposit
Hem Nyheter Hoist Finance är live med Vilja Deposit

Hoist Finance är live med Vilja Deposit

Publicerat av: Redaktionen

Den 12 juli utökade Hoist Finance, ledande leverantör av finansiella tjänster, sitt erbjudande till att även omfatta insättning i brittiska pund.

Hoist Finance lägger till en extra valuta i sin finansieringsstrategi och tar nu även insättningar i brittiska pund.

Vilja Deposit aggregerar den interna administrationen, säkerställer korrekt avstämning och sammanställer all rapportering till relevanta tillsynsmyndigheter för att säkerställa regelefterlevnad.

”Vi är glada att kunna utöka våra finansieringsalternativ och tar nu insättningar även i brittiska pund. Den stora fördelen med att använda Vilja är att vi smidigt kan skala vår befintliga plattform. Samarbetet har varit framgångsrikt och utrullningen till den brittiska marknaden gick helt enligt plan”, säger Carl-Fabian Pellnor, chef för HoistSpar och affärsutveckling på Hoist Finance.

”Vi är stolta över det fortsatta förtroendet att växa tillsammans med Hoist Finance. Att vi är verksamma i Storbritannien är en viktig milstolpe i vår fortsatta expansion i norra Europa”, säger Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Hoist Finance är live med Vilja DepositVilja Deposit gör att du kan erbjuda dina kunder unika sparprodukter, allt från terminsinlåning till transaktionskonton. Lösningen är förintegrerad med dynamisk onboarding som automatiskt samlar in all relevant KYC-information, validerar nya kunder och letar efter bedrägeri och/eller problem med regelefterlevnad. Dessutom erbjuds flexibla räntedefinitioner och olika lojalitetsfunktioner. Då betalningsbokningen är automatiserad och meddelandefunktionen är systemgenererad kan du enkelt styra insättningsverksamheten genom att justera produktdefinitionerna efter dina kapitalbehov.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>