Hjerta lanserar kunskapsplattformen HjertaAkademi
Hem IT-Finans Trender Hjerta lanserar kunskapsplattformen HjertaAkademi

Hjerta lanserar kunskapsplattformen HjertaAkademi

Publicerat av: Redaktionen

Ökad kompetens och kontinuerlig fortbildning är vägen framåt för förmedlarorganisationen Hjerta som nu lanserar HjertaAkademi – en plattform för utbildning och kunskap, tillgänglig för Hjertamedlemmar.

Att vara påläst och kompetent är viktigt oavsett bransch, men i synnerhet när det gäller finansbranschen. Därför satsar Hjerta nu stort på utbildning för sina medlemmar.Hjerta lanserar kunskapsplattformen HjertaAkademi

– Det finns krav på att man som förmedlare ska genomgå minst 15 timmar fortbildning varje år. Det kan man lösa på egen väg, men vi som sitter på den centrala funktionen vill bidra med den kompetensen och sätta ihop utbildningspaket för våra förmedlare och administratörer, säger Mats Söderberg, affärsansvarig tjänstepension på Hjerta.

HjertaAkademi är tillgängligt för alla förmedlare och rådgivare anslutna till organisationen.

– Det är väldigt glädjande att vi nu kan erbjuda kontinuerlig fortbildning på det här viset och konceptet kommer naturligtvis även att erbjudas våra anslutna sakförmedlare, säger Bo Ek, affärsansvarig gruppförsäkring och sak på Hjerta.

De planerade utbildningarna är digitala och görs tillsammans med både externa utbildningsföretag, intern kompetens och med samarbetspartners. HjertaAkademi fungerar som en samlingsplats för organisationens utbildningar och informerar om vad som finns tillgängligt nu och längre fram. Utbildningarna ska ske löpande under året där den första utbildningen genomfördes tillsammans med en samarbetspartner för drygt två veckor sedan, en kurs med fokus på ägarledda bolag och hur man utvecklar samarbetet med revisorer. Planen är att genomföra utbildningar vid ytterligare tre tillfällen under hösten.

Mats Söderberg hoppas att deltagarna efter en genomförd utbildning har fördjupad kunskap i det aktuella ämnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>