Hitachi och Virtusa ingår globalt strategiskt partnerskap
Hem Nyheter Hitachi och Virtusa ingår globalt strategiskt partnerskap

Hitachi och Virtusa ingår globalt strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Hitachi och Virtusa Corporation ett internationellt företag inom IT- och affärskonsulting, meddelar att företagen ingått ett globalt strategiskt partnerskap.

Partnerskapet innebär att Hitachi och Virtusa ska dra nytta av varandras expertis för att kunna erbjuda gemensamma lösningar till såväl befintliga som nya kunder över hela världen. Tillsammans ska företagen hjälpa sina kunder att optimera komplexa processer med hjälp av moderna IT-lösningar.partnerskap

– Virtusa är en stark teknisk partner med ett omfattande kunnande och affärslösningar som kompletterar och breddar oss på ett bra sätt, säger Masayoshi Ogawa, president of Financial Information Systems Division, Information & Telecommunication Systems Company på Hitachi.

Hitachi och Virtusa har samarbetat sedan år 2015. Inledningsvis arbetade de med att hjälpa japanska finansiella institutioner att optimera sina processer och genomgå program för teknisk transformation.

– Vår expansion till den japanska marknaden hade inte varit möjlig utan hjälp från ett välkänt och respekterat varumärke som Hitachi. Dessutom är vi två företag med liknande företagskultur. Vi drivs båda av innovation, socialt ansvarstagande och engagemang för våra kunder, säger Jim Francis executive vice president på Virtusa. Hitachi levererar nyskapande lösningar som är starkt efterfrågade på marknaden idag. Tack vare partnerskapet kan vi erbjuda dessa lösningar till vår globala kundbas.

Företag är idag i stort behov av att modernisera sina system, inte bara för att lyckas expandera utan även för att lyckas behålla marknadsandelar. Inom branscher som bank, finans och försäkring är detta extra tydligt. Detta kräver att de lösningar och produkter som levereras sätter kundens behov i centrum, erbjuder bättre sociala funktioner, optimerar processerna och är mer flexibla. Dessutom måste de bidra till en lägre driftskostnad.

Hitachi, som levererar IT-lösningar genom att kombinera internationella produkter och lösningar, har teknik och kunskap för att skapa system med extremt hög tillförlitlighet. Virtusa har omfattande erfarenhet av att utveckla och implementera innovativa lösningar till globala företag och med företagets unika mjukvaruplattform hjälper de andra företag att konsolidera, rationalisera och modernisera kärnprocesser och system vilket ger en mer effektiv IT-miljö. Tillsammans ska Hitachi och Virtusa nu bilda ett unikt team som drar nytta av varandras styrkor för att skapa best-of-breed-lösningar till globala kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>