Heimstaden tecknar globalt avtal med iLOQ om digitala låssystem
Hem Fastigheter Heimstaden tecknar avtal med iLOQ om digitala låssystem

Heimstaden tecknar avtal med iLOQ om digitala låssystem

Publicerat av: Redaktionen

Heimstaden fortsätter att digitalisera sina fastigheter genom att sluta ett globalt avtal om digitala låssystem med finska iLOQ.

Ambitionen är att installera i så många fastigheter som möjligt för att möjliggöra en effektivare service och en smidigare boendeupplevelse. 

Heimstaden har som målsättning att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet och som ett led i det har bolaget slutit ett globalt avtal med iLOQ om smarta låssystem i befintliga och nyproducerade fastigheter. Ambitionen är att så många fastigheter som möjligt ska använda iLOQ.

Heimstaden tecknar globalt avtal med iLOQ om digitala låssystem– Vi strävar efter att kontinuerligt utveckla vårt erbjudande och ge våra hyresgäster den bästa boendeupplevelsen. En nöjd hyresgäst är en lojal hyresgäst, och iLOQs smarta låssystem tror vi kommer underlätta för många, säger Helena Löfgren, Strategic Purchaser på Heimstaden.

Avtalet omfattar låscylinder iLOQ S5 kombinerat med applikation iLOQ Home. En av fördelarna är ökad säkerhet eftersom nycklarna är anslutna till molnet och enkelt kan omprogrammeras om de tappas bort utan att behöva byta ut hela låset.

Man undviker också illegala nyckelkopior. Delbarhet är en annan fördel, vid exempelvis serviceärenden kan hyresgästen enkelt bevilja tillträde till lägenheten via appen.

– Det här samarbetet visar att Heimstaden vill ligga i framkant och förstår fördelarna med digital tillgångshantering genom hela bostadsvärdekedjan, säger Christer Wiberg, Country Manager, iLOQ Sverige.

iLOQ är också det enda elektroniska låssystemet i världen som alstrar elektricitet när nyckeln sätts i låset. Det gör det batterilösa låssystemet över tid både ekonomiskt och miljömässigt fördelaktigt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>