Hem Nyheter Har du koll på ID06-kortet?

Har du koll på ID06-kortet?

Publicerat av: Redaktionen

Den 21 januari kl 20.00 stängs alla gamla ID06-kort av.

Har du koll på ID06-kortet? 2

Glöm inte att kolla om du har ett LoA2-kort. Bild: AddMobile AB.

Därefter fungerar endast de nya ID06-korten (LoA2). Detta innebär att du inte kommer att kunna checka in eller ut med de gamla korten i AddMobiles system för personalliggare, passersystem och körjournal.

Har du inte ett nytt kort bör du snarast beställa ett från en ackrediterad kortleverantör. Dessa hittar du listade här. Står det inte LoA2 uppe i högra hörnan på ditt nuvarande kort behöver du alltså ett nytt, oavsett giltighetstid.

Det nya kortet måste aktiveras innan det går att använda på arbetsplatsen. Det gör du med hjälp av BankID på portal.id06.seHär kan du läsa hur du går tillväga om du inte har BankID.

Om du byter kort behöver du gå in och lägga in de nya kortuppgifterna i appen efter att kortet aktiverats för att personalliggareappen ska fungera. Sedan är det bara att checka in och ut som vanligt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>