Happy at Work öppnar internationell hub i Budapest

Efter att ha deltagit i Design Terminals accelerator program under våren har Happy at Work öppnat ett kontor i Budapest som ska vara en strategisk internationell hub.

Happy at Work öppnar internationell hub i Budapest 1Happy at Work var ett av de startups med snabbast utveckling och vann bland annat BrainBar Blastoff contest med förstapriset på 1,6 miljoner i ett investeringserbjudande.

–Vi fick en fantastisk start i Budapest tack vare acceleratorprogrammet och i kombination med en stark insats från teamet. Nu ska vi fortsätta det vi har påbörjat här och ta vår vision om att skapa mer hållbara arbetsklimat vidare ut i världen. Budapest är del av en växande affärsregion som ligger strategiskt bra till och vi kan komma åt hela världen härifrån, säger vd André Francois.

I augusti öppnade dörrarna till kontoret där två anställda och där även vd André Francois numera utgår ifrån.

–Verksamheten i Sverige består av otroligt engagerade medarbetare så även om det är tidigt att ledaren går vidare till en stad efter bara 1,5 år är de i trygga händer hos varandra. Vi är i stort sätt helt digitala med digitala möten och annan teknisk infrastruktur så avståndet upplevs inte så stort, berättar André.

Målet är att vara åtta medarbetare i Budapest om ett år och att växa snabbare i övriga Europa än i Sverige som hittills står för 95% av bolagets intäkter. Happy at Work har vunnit SKAPA-priset i kategorin årets unga innovatörer och företaget ingår i HealthTech Nordic-nätverket samt inkubatorerna Sahlgrenska Science Park och Företagsfabriken.

Happy at Work är ett tillväxtbolag som deltar i inkubationsprocessen i Företagsfabriken i Kronoberg.