Happy at Work öppnar internationell hub i Budapest

Efter att ha deltagit i Design Terminals accelerator program under våren har Happy at Work öppnat ett kontor i Budapest som ska vara en strategisk internationell hub.

Happy at Work var ett av de startups med snabbast utveckling och vann bland annat BrainBar Blastoff contest med förstapriset på 1,6 miljoner i ett investeringserbjudande.

–Vi fick en fantastisk start i Budapest tack vare acceleratorprogrammet och i kombination med en stark insats från teamet. Nu ska vi fortsätta det vi har påbörjat här och ta vår vision om att skapa mer hållbara arbetsklimat vidare ut i världen. Budapest är del av en växande affärsregion som ligger strategiskt bra till och vi kan komma åt hela världen härifrån, säger vd André Francois.

I augusti öppnade dörrarna till kontoret där två anställda och där även vd André Francois numera utgår ifrån.

–Verksamheten i Sverige består av otroligt engagerade medarbetare så även om det är tidigt att ledaren går vidare till en stad efter bara 1,5 år är de i trygga händer hos varandra. Vi är i stort sätt helt digitala med digitala möten och annan teknisk infrastruktur så avståndet upplevs inte så stort, berättar André.

Målet är att vara åtta medarbetare i Budapest om ett år och att växa snabbare i övriga Europa än i Sverige som hittills står för 95% av bolagets intäkter. Happy at Work har vunnit SKAPA-priset i kategorin årets unga innovatörer och företaget ingår i HealthTech Nordic-nätverket samt inkubatorerna Sahlgrenska Science Park och Företagsfabriken.

Happy at Work är ett tillväxtbolag som deltar i inkubationsprocessen i Företagsfabriken i Kronoberg.