Hem Nyheter Handelshögskolan i Stockholm högst rankade handelshögskolan i Norden – igen

Handelshögskolan i Stockholm högst rankade handelshögskolan i Norden – igen

Publicerat av: Redaktionen

Handelshögskolan i Stockholm klättrar i Financial Times rankning av europeiska handelshögskolor 2020.

Handelshögskolan i Stockholm högst rankade handelshögskolan i Norden – igen 3För sjuttonde året i rad rankas lärosätet högst bland handelshögskolorna i Norden.

Under 2020 avancerade Handelshögskolan från plats 26 till plats 21 i rankingen.

– Vi behåller inte bara vår plats som den ledande handelshögskolan i Norden – vi fortsätter också att klättra i rankingen. Det är ett kvitto på vårt hårda arbete och åtagande att ständigt tillhandahålla en utbildning i världsklass och förbättra vårt erbjudande. Jag hoppas att fler studenter ser fördelarna med att studera i Norden, med vårt dynamiska entreprenörsklimat och fokus på hållbarhet, säger rektor Lars Strannegård.

Detta är det sjuttonde året i rad som Financial Times rankar europeiska handelshögskolor. Rankningen visar på de sammanlagda resultaten för Europas ledande handelshögskolor i fem olika rankningskategorier: MBA, Executive MBA, Masters in Management (MiM) och två olika program som ligger under Executive Education. Handelshögskolan i Stockholm har varit den ledande Handelshögskolan i Norden under samtliga 17 år som Financial Times ranking av europeiska handelshögskolor har publicerats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>