Growloop, framtidens helt digitala ledarskapscoach, tar nu in 10 MSEK för att ytterligare demokratisera ledarskapsutveckling.
Hem Teknik Growloop, framtidens helt digitala ledarskapscoach, tar nu in 10 MSEK för att ytterligare demokratisera ledarskapsutveckling.

Growloop, framtidens helt digitala ledarskapscoach, tar nu in 10 MSEK för att ytterligare demokratisera ledarskapsutveckling.

Publicerat av: Redaktionen

Edtech-bolaget V3VO, deltagare i Sting Incubate 2019, med sin ledarskapstjänst Growloop har tagit in 10 MSEK i en seed-runda för att ytterligare ge kraft åt sin mission att hjälpa varje människa att leva ett balanserat, tillfredsställande och livskraftigt liv.

Med Growloop kan organisationer nu utveckla ledarskapet hos alla sina medarbetare och team så att både chefer och medarbetare kan växa tillsammans och nå meningsfulla resultat snabbare, i större skala och till en mindre kostnad.

Att styra organisationer endast från toppen blir svårare för varje dag. I takt med att osäkerheten, oklarheten och komplexiteten ökar i världen behöver alla vara en del av ledarskapsfunktionen för att skapa meningsfulla resultat. Men att utveckla alla i en organisation genom traditionella ledarskapsprogram är normalt en dyr och krävande process, i allmänhet inte anpassad för varje individ eller sammanhang.

Growloop, framtidens helt digitala ledarskapscoach, tar nu in 10 MSEK för att ytterligare demokratisera ledarskapsutveckling.

Grundarna: Johan Landgren, Mattias Seger, Monica Edgren

V3VO har därför utvecklat Growloop, en digital ledarskapscoach och tränare, i en smart app så att alla i ett team eller i en organisation kan utveckla sitt självledarskap och ledarskap oavsett befintlig kunskap eller ledarnivå. Allt till en bråkdel av vad traditionella ledarskapsprogram eller konsulter normalt kostar.

Growloop används idag för att stödja ledarskapsutveckling i ambitiösa organisationer för att ytterligare öka hastigheten på deras tillväxtresa och för att skapa mer meningsfulla resultat.

Growloop har på kort tid blivit ett uppskattat ledarstöd för många av medarbetarna i internationella tillväxtföretag som Resultify, Peltarion och Drama Queen. Nyligen har Growloops värdeskapandefått betyget 4 av 5 av medarbetare hos Forex, marknadsledaren i Norden inom resevalutaväxling.

”Med tanke på de utmaningar och möjligheter vi har som individer, organisationer och värld, behöver vi nycklar för hur vi kan växa kraftfullt och i harmoni med världen. Nycklar till att skapa och nå meningsfulla resultat tillsammans. Med kapitaltillskottet och nätverken de medför kan Growloop nu öka utvecklingen med fler övningar och verktyg men även med ny AI-funktionalitet. På kundsidan kan vi nu investera i att stödja tillväxtresor i många fler internationella organisationer. Detta är en stor vinst för alla,” säger Johan Landgren, VD och medgrundare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>